'Cumhuriyetimiz dimdik ayakta kalacak'

'Cumhuriyetimiz dimdik ayakta kalacak' CHP Alanya Kadın Kolları Başkanı Gündoğmuşlu Şaduman Tığlı ve yönetimi, seçimlerde ittifak yaptıklarını İYİ Parti'nin İlçe Teşkilatı'nı ziyaret ederek İYİ Parti

‘Cumhuriyetimiz dimdik ayakta kalacak’



CHP Alanya Kadın Kolları Başkanı Gündoğmuşlu Şaduman Tığlı ve yönetimi, seçimlerde ittifak yaptıklarını İYİ Parti’nin İlçe Teşkilatı'nı ziyaret ederek İYİ Parti Antalya Milletvekili Adayı Levent Dim, Meryem Aydoğan ve Cahit Kocabeyoğlu'na adaylık süreçleri için başarılar diledi. İYİ Parti Seçim Ofisi'nde bulunan vatandaşlar “Millet İttifakı'nın yerel siyasete yansımasını gösteren bu ziyaretler devam etmeli. Kavgasız, birlik ve beraberlik içerisinde yapılan siyasete aç kaldık” dedi.
Milletvekili Adayı Dim de “Millet İttifakı partilerimizden CHP Kadın Kolları Başkanı Şaduman Tığlı ve Kadın Kolları Yönetimini Seçim Koordinasyon Merkezimizde ağırladık. Nazik ziyaretlerinden ötürü kendilerine teşekkür ederiz” diye konuştu.
Bir açıklama yaparak birlik beraberliğin önemine değinen Tığlı da şunları söyledi: “Vatanını seven herkesin, ama yediden yetmişe herkesin çabaları, emekleri, katkıları, cumhuriyetimizin sapasağlam temelleri üzerine konulan birer tuğla olmakta ve sevgi harcıyla karılmakta. Ne mutlu bize ki güzel insanların bu kadar çok olduğunu yüreklerinin sabırla, hoşgörüyle, vatanları için çarptığını görüyor, yaşıyoruz. Bir ıslık da biz çalıyoruz. Yurtsever yüreklere selam olsun. Cumhuriyetimiz en yüce dağın başında ve her zamankinden daha da dimdik ayakta. Hiç oturtmayacağız bizler onu söz veriyoruz.”