Değerli Basın mensupları

Gece 00:01 sıralarında gerçekleşen olaylı saldırı ile birlikte bir basın açıklaması da Gedikoğlu'ndan geldi

Gece 00:01 sıralarında gerçekleşen olaylı saldırı ile birlikte bir basın açıklaması da Gedikoğlu'ndan geldi.

Gedikoğlu şöyle konuştu:

Değerli Basın mensupları

Bugün ülkemiz, isminde adalet kelimesi geçen partinin oluşturduğu adaletsiz seçim süreci içerisinde adeta savaşa gidermiş gibi belediye seçimlerine gitmektedir. Adalet, en çok adalet diye bağıranlarca çaresiz bırakılmaktadır.

Kendi komşusuna, kardeşine, arkadaşına silah çekmekten beri durmayan bir zihniyetle karşı karşıyayız. Zulüm, şiddet, baskı ve silah ile huzur sağlanmaz.

Tarihini, coğrafyasını bilmeyen, insanını sevmeyen ve bu millete sevdalı olmayan isimlerin baskı ve tahakküm yolunu seçmeleri hiç şaşılacak bir durum değildir.

Antalya’mızın Gündoğmuş ilçesinde meydana gelen elim hadise, çete zihniyetinin dışa vurumu ve mafyatik düzen mantığının bir sonucudur. Kendisine oy vermeyen insanları terörist olmakla, vatan haini olmakla suçlayan Cumhurbaşkanının partisinin mensupları bugün ne yazık ki seçmenine, siyasi rakibine silah çekmeyi kendilerine bir hak olarak görmektedirler.

Ülkeyi içerisine düşürdüğü ekonomik ve toplumsal buhrandan kurtaramayan Ak Parti çareyi kendisinden olmayanlara hakaret etmekle ve baskı kurmakla kendi rantını bir dönem daha götürebileceğine inanmaktadır. Ancak aziz milletimiz her şeyin farkındadır ve gereken dersi bu seçimde iktidara verecektir.

Tüm zorlamalara, baskılara rağmen buradan söylüyoruz ki; bizim sevgimiz, sizin zulmünüze galip gelecektir ve 31 Mart seçimi ile Türkiye artık yeni bir güne uyanacaktır.

Hüseyin GEDİKOĞLU
Saadet Partisi Antalya il başkan yardımcısı