Demirel güven tazeledi

Demirel güven tazeledi Saadet Partisi Gündoğmuş İlçe Başkanlığı Kongresi gerçekleştirildi. Kongerede mevcut başkan Hayri Demirel yeniden başkan seçildi.

Demirel güven tazeledi

Saadet Partisi Gündoğmuş İlçe Başkanlığı Kongresi gerçekleştirildi. Kongerede mevcut başkan Hayri Demirel yeniden başkan seçildi.

1 Nisan Cumartesi günü olağan kongreye giden Saadet Partisi' Gündoğmuş İlçe Başkanlığı'nın seçimi yapıldı. Kongrede tek adayla girdiği seçimde delegelerin tamamının oyunu alan Hayri Demirel, tekrar İlçe Başkanı seçildi.

'MİLLETİMİZE HİZMET ESASTIR'

Kongre sonrası açıklama yapan Gündoğmuş İlçe Başkanı Hayri Demirel, “Partili üyelerimiz katıldığı seçimimizde coşku, heyecan ve kardeşlik hakimdi. Delegelerimizin oyları ile tekrardan İlçe Başkanlığı görevine gelmiş bulunmaktayım. Hiç şüphe yoktur ki Saadet Partisi’nde görevler halka hizmet ve hakka hizmet için verilir. Milletimize hizmet esastır. Partimizin her kademesindeki kardeşlerimiz bu bilinçle hareket eder. Partimizi önümüzdeki seçimlerde kara çıkartmaktır. İlk günkü gibi yolumuza devam edeceğiz. Ahlak ve maneviyat istikametinde aydınlık ve güçlü, yaşanabilir bir Türkiye çabasında olacağız” açıklamasında bulundu.  -Mesut Uygur

seçim