Demirel'den Özeren'e sorular

Artık vakit tamam! Ekibi ile birlikte 31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi (SP) Gündoğmuş Belediye Başkanı Adayı Hayri Demirel, mevcut belediye başkanı ve AK Parti'den be

Artık vakit tamam!

Ekibi ile birlikte 31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi (SP) Gündoğmuş Belediye Başkanı Adayı Hayri Demirel, mevcut belediye başkanı ve AK Parti’den belediye başkan adayı Mehmet Özeren’e de bir takım sorular yönelten Demirel, cevap istedi. Kazandığı takdirde yapacaklarını da anlatan Demirel, “Artık vakit tamamdır, Gündoğmuş’a Milli Görüş Belediyeciliği anlayışını getireceğiz” dedi.

Demirel’den
Özeren’e sorular

Saadet Partisi (SP) Gündoğmuş Belediye Başkanı Adayı Hayri Demirel, ekibi ile birlikte 31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor. Merkez ve mahallelerde vatandaşları ziyaret ederek destek isteyen Demirel, kazandığı takdirde yapacaklarını da anlattı. Seçim çalışmalarının ardından bir açıklamada da yapan Demirel, “Doğduğum, büyüdüğüm, derdiyle dertlenip sevinciyle güldüğüm ilçemiz Gündoğmuş’a ve mahallelerine hizmet etmek için hayallerimiz var. Hayal kuramıyorsanız yaşamıyorsunuz demektir. Gündoğmuş’a fabrikalar yapma hayalimiz var, ekonomisini güçlendirecek yatırımlar yapma hayalimiz var. Artık vakit tamamdır, Gündoğmuş’a Milli Görüş Belediyeciliği anlayışını getireceğiz, Gündoğmuş yeniden yaşanabilir bir şehir haline gelecek, göç veren değil, tersine göç alan bir ilçe halini alacak, gün sonunda Milli Görüş ile doğacak” dedi
Mevcut belediye başkanı ve AK Parti’den belediye başkan adayı Mehmet Özeren’e de bir takım sorular yönelten Demirel, açıklamasına şu ifadelerine yer verdi:
“Cezaevini alelacele yıkma amacınız neydi? Cezaevinde ortalama 300 mahkûm yakınının Gündoğmuş ekonomisine kattığı katkıyı niçin göz ardı ettiniz? Yıkılmasaydı cezaevi geri gelme ihtimali yok muydu?
Rızık çarşısının mülk sahibi kimlerdir? Yap işlet devret modeli ile yapıldığı ve 10 sene sonra mülk sahiplerine verileceği doğru mu?
Cempaşa Camii’nin yanındaki hastane binasının yeri bir şahsa ait olsa idi o kavşağa öyle bir bina yaptırır mıydınız? O binayı geçici hastaneye çevrilmesi devlete kaça mal oldu? Kaç para zarar ettirdiniz?
Yaptırdığınız göletten yandaşlarınıza yüksek paralar ödettirdiğiniz söyleniyor. Müteahhittin üstünden bazı işçi maaşları ve sigortaları ödettirdiğiniz söyleniyor, doğru mu?
Atık su arıtma tesisi bu güne kadar kaç litre su temizledi, açıklar mısınız?
Gereken yerlere değil de yandaşların evinin ahırına kadar kilit taşı döşendiği söyleniyor. Gereken yollara neden döşenmiyor?
Petrol ihalesi ve Pınarbaşı ihalesi neden gizli yapıldı?
Sayın Başkan Mehmet Özeren, 10 yıldır belediye başkanısınız ve ilçemizin çeşitli mahallerinde afişler asarak ‘Ben sizi çok seviyorum’ diyor ve siz de ‘Hizmet etmek istiyorum’ diyorsunuz. 10 yıldır neden bu söylemlerinize uygun somut hizmetler yapmadınız?
– Dursun Kayacı