Denizci, kurum ziyaretleri gerçekleştirdi

Denizci, kurum ziyaretleri gerçekleştirdi Gündoğmuş'ta iki mahalle şeklinde anılan Karaisa Mahallesi, 71 yıllık özleme muhtarlığı kendi oturduğu mevkiiye taşıyarak son vermişti.

Denizci, kurum ziyaretleri gerçekleştirdi

Gündoğmuş’ta iki mahalle şeklinde anılan Karaisa Mahallesi, 71 yıllık özleme muhtarlığı kendi oturduğu mevkiye taşıyarak son vermişti.

Muhtarlık mazbatasını almasının ardın geçtiğimiz Cuma günü ilçede bir dizi resmi ziyaret gerçekleştiren Muhtar Denizci, mahallesi adına ilk olarak ilçede bulunan kurum amirleri ile tanışarak başladı. Ziyaretleri sırasında Denizci’ye eşlik eden Gündoğmuş gazetesi imtiyaz sahibi Mesut Uygur’da, “Karaisa Mahallemize Muhtar seçilen Mehmet Denizci’e bugün Gündoğmuş’taki kurum ziyaretlerinde kendisine eşlik ettik. Son durağımızda bizim ofis oldu. Muhabbet konusu tabiki Gündoğmuş. Herkes adına iyi ve güzel şeyler olması dileğiyle. Şunu da eklemek isterim ki kendisi de bizim gibi esnaf olan birisi olduğu için gazetemize de ayrı bir ilgi gösterdi. Muhtarımıza teşekkürü bir borç bilir görevinde başarılar dileriz” dedi.

DENİZCİ ‘GELENEĞİ BOZDUM’

“Yıllardır mahallemizin diğer bir kolu olan Aldılılar mevkii olarak bilinen yerdeydi. Muhtarlık uzun yıllar hiç el değiştirmemişti. Sürekli aynı yerden muhtar seçiliyordu. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde muhtarlık adaylığımı koydum ve kazanarak bu geleneği bozdum. Bunun içinde çok mutluyuz. 71 yılın ardından Karaisa Mahallemizin diğer koluna Köyiçi Baş Mevkii tarafına geçirmiş olduk. Beni seçim sürecinden yalnız bırakmayan aileme ve dostlarıma bir kez daha sizlerin aracılığı ile teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. – Özlem Kaygusuz

Denizci kurum ziyaretleri gerçekleştirdi