"Ders almalıyız"

'Ders almalıyız' Geçtiğimiz hafta Ayşe Eerdem'e ait Balkaya Mahallesi'nde bulunan ev yanmıştı

“Ders almalıyız”

Geçtiğimiz hafta Ayşe Eerdem’e ait Balkaya Mahallesi’nde bulunan ev yanmıştı. Aileye yardım götüren İyi Parti ilçe Teşkilatı Başknı Emir Ali Çatalkaya, yangının daha acı bir gerçeği gözler önüne serdiğini ve bu durumdan ders alınması gerektiğini söyledi.

“DAHA FAZLA YARDIMA İHTİYAÇ VAR”

100 torba çimento, 1000 adet priket, 1 kamyon kum ve 1 kamyon ince kumu, yangın mağduru aileye teslim eden İyi Parti İlçe Başkanı Emir Ali Çatalkaya, “Bu yardımdan daha fazlasına ihtiyaç var. Biz bu doğrultuda aile için elimizden geleni yapacağız.” Dedi.

“BU DAHA ÖNEMLİ BİR KONU”

Çatalkaya, “İtfaiye Ekipleri de geldi ancak yoların durumu nedeniyle yangın yerine ulaşamadı. Orman İşletme Ekipleri’nin küçük biri arazözü ancak yangına müdahale edebildi. İtfaiye araçları bir çok bölgeye ulaşımda sıkıntı çekiyor bu daha da önemli bir konu.” İfadelerini kullandı.

“ÇİFTE STANDART”

Çatalkaya, “Birçok bölgede itfaiye ekipleri ulaşım sağlayamıyor. Ancak belli yerlerde yüzme havuzu dahi yapılacak kadar güzel yollar yapılıyor. Bu çifte standart bitmeli. Meclis toplantısında da bu konu gündeme geldi.

Geçtiğimiz hafta Ayşe Erdem’e ait Balkaya Mahallesi’nde bulunan ev yanmıştı. Aileye yardım götüren İyi Parti ilçe Teşkilatı Başkanı Emir Ali Çatalkaya, yangının daha acı bir gerçeği gözler önüne serdiğini ve bu durumdan ders alınması gerektiğini söyledi.

2021 yılını yangın açısından oldukça sıkıntılı şekilde geçiren Gündoğmuş’ta 2022’nin ilk yangını da önceki hafta meydana gelmişti. Bir kaç ay önce eşinin vefatı ile sarsılan Ayşe Erdem, oğlu ve gelini ile birlikte yaşadığı evinin de yanmasıyla ikinci bir acı daha yaşamıştı. Başkaya Mahallesi’nde bulunan ev tamamen kullanılamaz hale gelirken aile yalınlarının yanında kalmaya başlamıştı. Yangın sonrası yardımsever vatandaşlar da aileye yardım etmeye başladı. İyi Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Emir Ali Çatalkaya, hem teşkilat tarafından temin edilen hem de yardımsever vatandaşların gönderdiği yardımları aileye teslim etti.

“DAHA FAZLA YARDIMA İHTİYAÇ VAR”

100 torba çimento, 1000 adet priket, 1 kamyon kum ve 1 kamyon ince kumu, yangın mağduru aileye teslim eden İyi Parti İlçe Başkanı Emir Ali Çatalkaya, “Bu yardımdan daha fazlasına ihtiyaç var. Biz bu doğrultuda aile için elimizden geleni yapacağız.” Dedi.

“YANGIN ACI GERÇEĞİ GÖSTERDİ”

Yangın gecesi olayı duyar duymaz bölgeye intikal ettiğini dile getiren Çatalkaya, “Yangını duyar duymaz olay yerine gittim. Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri de geldi ancak yoların durumu nedeniyle yangın yerine ulaşamadı. Orman İşletme Ekipleri’nin küçük biri arazözü ancak yangına müdahale edebildi. Şans eseri aile evde değildi. Eğer aile evde olsa belki de çok daha acı bir tablo ile karşılaşacaktık. İtfaiye araçları bir çok bölgeye ulaşımda sıkıntı çekiyor bu daha da önemli bir konu.” İfadelerini kullandı.

“BAŞKAN YOLLARI YAPTIK DİYOR AMA...”

Çatakaya, sözlerinin devamında Gündoğmuş Belediyesi’ne de eleştirilerde bulunarak, “Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren her ortamda yolları yaptık diyor. Sosyal medyada paylaşımlar yapıyor. Yangın gecesi bize bu durumun böyle olmadığını gösterdi. Birçok bölgede itfaiye ekipleri ulaşım sağlayamıyor. Ancak belli yerlerde yüzme havuzu dahi yapılacak kadar güzel yollar yapılıyor. Bu çifte standart bitmeli. Meclis toplantısında da bu konu gündeme geldi.” Şeklinde konuştu. – Burak Gül

f.a.1: Mehmet Özeren

f.a.2: Çatalkaya Yardımları aileye ulaştırdı.