Destek artıyor

Destek artıyor Gündoğmuş'ta uğradığı köpek saldırısı sonrasında sağ kolu dirsek seviyesinden kesilen 18 yaşındaki Fatma Özdemir'in 'protez kol' çağrısına 'Kızılay' yanıt verdi

Destek artıyor

Gündoğmuş’ta uğradığı köpek saldırısı sonrasında sağ kolu dirsek seviyesinden kesilen 18 yaşındaki Fatma Özdemir’in ‘protez kol’ çağrısına ‘Kızılay’ yanıt verdi. Kızılay, taleple ilgili resmi çalışmanın yürütüldüğünü kısa süre içinde işlemlerin tamamlanmasının beklendiğini söyledi.
Öte yandan Gündoğmuş Kaymakamlığı’nın 50 bin Euro tutarındaki protez kolun temin edilmesi için Fatma Özdemir adına açtığı hesap için vatandaşlar seferber oldu. Vatandaşlar, Gündoğmuş Ziraat Bankası Şubesi IBAN: TR510001000661459122885006 numaralı hesabı paylaşarak destek çağrısını yaygınlaştırdı.

Sosyal medyadan yardım çağrısı



Beş yıl önce sağ kolunu kaybeden ve protez takılması hayali ile yaşayan ancak istenen 50 bin Euro’yu (280 bin TL) karşılayacak güçleri olmayan Fatma Özdemir’in sesini Gündoğmuş Kaymakamlığı duymuş ve Fatma ve babası Ramazan Özdemir’i makamında ağırlayan Kaymakam Nursel Karahan, tedavi masraflarının karşılanması için hesap numarası açıldığını duyurup yardımseverlere çağrıda bulundu. Gündoğmuş Gazetesi başta olmak üzere birçok basın kuruluşu yardım kampanyasını haberlerinden duyurarak yardımseverlerden destek istedi. Çok sayıda vatandaş da Fatma’nın fotoğrafı ile birlikte kaymakamlık tarafından adına açılan Gündoğmuş Ziraat Bankası Şubesi IBAN: TR510001000661459122885006 numaralı hesabı paylaşarak destek çağrısını yaygınlaştırdı.