DESTEK ÇIĞ GİBİ

DESTEK ÇIĞ GİBİ Sadece İstanbul meselesi olmaktan çıkıp demokrasi mücadelesine dönüşen seçimler için Ekrem İmamoğlu'na destek çığ gibi artıyor

DESTEK ÇIĞ GİBİ

Sadece İstanbul meselesi olmaktan çıkıp demokrasi mücadelesine dönüşen seçimler için Ekrem İmamoğlu’na destek çığ gibi artıyor. YSK’nın İstanbul seçimlerini yenilemesinin ardından 23 Haziran’daki seçim için partilerin hazine yardımı alamayacak olmasından dolayı İmamoğlu için açılan bağış hesabına Gündoğmuş’tan da destek geldi.

BANKAYA AKIN ETTİLER
CHP, YSK'nın İstanbul seçimlerini yenileme kararının ardından yeniden aday gösterdiği Ekrem İmamoğlu için para yardımı kampanyası başlattı ve vatandaşlar “Demokrasi için" ve "Her şey çok güzel olacak" mesajlarıyla para yardımı yapmaya başladı. Tüm yurtta olduğu gibi Gündoğmuş’ta da vatandaşlar İmamoğlu’na destek için bankaya akın ettiler.
HER KESİMDEN DESTEK
Bağışta bulunanlar arasından İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Sultan Çetin, çok sayıda CHP ve İYİ Partili ile vatandaşlar yer aldı. Ziraat Bankası Şubesi’nde sıraya giren vatandaşlar, bağış hesabına en az 20 TL’lik bağış yaptılar. Fatma Demir de minik oğlu Umut Yoldaş Demir ile bağışta bulunarak ‘gelecek için destek’ mesajı verdi. 

Bankaya akın ettiler

YSK’nın İstanbul seçimlerini yenilemesinin ardından 23 Haziran’daki seçim için partilerin hazine yardımı alamayacak olmasından dolayı Ekrem İmamoğlu için açılan bağış hesabına Gündoğmuş’tan da destek geldi.

CHP, YSK'nın İstanbul seçimlerini yenileme kararının ardından yeniden aday gösterdiği Ekrem İmamoğlu için para yardımı kampanyası başlattı. 6 Mayıs'ta parti hesaplarına vatandaşlar “Demokrasi için" ve "Her şey çok güzel olacak" mesajlarıyla para yardımı yapmaya başladı. Tüm yurtta olduğu gibi Gündoğmuş’ta da vatandaşlar İmamoğlu’na destek için bankaya akın ettiler. Bağışta bulunanlar arasından İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Sultan Çetin, çok sayıda CHP ve İYİ Partili ile vatandaşlar yer aldı. Ziraat Bankası Şubesi’nde sıraya giren vatandaşlar, bağış hesabına en az 20 TL’lik bağış yaptılar. Fatma Demir de minik oğlu Umut Yoldaş Demir ile bağışta bulunarak ‘gelecek için destek’ mesajı verdi.
GÖNÜLLERİ FETHETMEYE YETER
Kampanya metninde şöyle denildi: “YSK'nın aldığı akıl ve hukuk dışı kararla İstanbul'da 23 Haziran 2019 Pazar günü yeniden seçime gidiyoruz. Seçmen iradesine yönelik bu büyük haksızlığın başka bir boyutu daha var: 23 Haziran seçiminde partiler Hazine yardımı alamayacak. İktidar partisi için bunun hiç önemi yok ama gücünü halktan alanlar için ciddi bir engel. Bu durumun farkında olan binlerce vatandaşımız İmamoğlu Seçim Kampanyası'na bağışta bulunmak istediklerini ısrarla belirtiyorlar. Her birine yürekten teşekkür ediyoruz. Bu sıcak dostluk ve dayanışma talepleri doğrultusunda kampanya için banka hesap numaraları belirlenmiş ve bağış süreci başlatılmıştır. Yapılacak bağışın hiç kimse için yük olmamasını diliyoruz. Kişi başı 20 TL tutarında bir bağış tüm gönülleri fethetmeye yetecektir” – Mesut Uygur