Destekçilere teşekkür ziyareti

Destekçilere teşekkür ziyareti 31 Mart Yerel Seçimleri'nde İYİ Parti'den Gündoğmuş Belediye Başkanı Adayı olan Mehmet Ali Gürses, seçim sonrası destek aldığı vatandaşları ziyaret ederek teşekkür etti.

Destekçilere teşekkür ziyareti

31 Mart Yerel Seçimleri'nde İYİ Parti'den Gündoğmuş Belediye Başkanı Adayı olan Mehmet Ali Gürses, seçim sonrası destek aldığı vatandaşları ziyaret ederek teşekkür etti.

31 Mart Yerel Seçimleri'nde İYİ Parti'den Gündoğmuş Belediye Başkanı Adayı olan Mehmet Ali Gürses, seçimin sona ermesinin ardından Senir Mahallesi'ni ziyaret ederek desteklerinden dolayı hemşehrilerine teşekkür etti. Gürses, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek seçim sürecinde verdikleri destek için teşekkür ettiği gibi, oy veren ya da vermeyen herkesle samimi bir diyalog kurdu. Ayrıca, adaylık sürecinde Karadere Mahallesi'nde kendisine destek veren parti büyüğü Bahattin Ünsal'ı evinde ziyaret etti. Gürses, Ünsal'a destekleri için şükranlarını ileterek, birlikte çalışma ve desteklerini sürdürme konusunda kararlı olduklarını belirtti. Gürses'in bu ziyaretleri, seçim sürecindeki demokratik atmosferin devam ettiğini ve siyasetin sadece seçimlerle sınırlı olmadığını gösterdiği yorumlarına neden oldu. Mehmet Ali Gürses, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, "Geçtiğimiz yerel seçimlerde şahsıma ve ekibime güçlü bir destek veren Senir mahallemizi ziyaret ederek oy veren vermeyen hemşehrilerime teşekkür ettim. Karadere Mahallemizde adaylık sürecinde şahsıma her türlü desteği veren parti büyüğüm Bahattin Ünsal hocamı evinde ziyaret ettim" ifadelerini kullandı. – Özlem Kaygusuz

Destekçilere teşekkür ziyareti