DEVA olacağız

DEVA olacağız Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Gündoğmuş İlçe Başkanlığı'na atanan Mehmet Özkan'a Antalya İl Başkanı Süleyman Akıncı tarafından mazbatası törenle teslim edildi


DEVA olacağız


Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Gündoğmuş İlçe Başkanlığı’na atanan Mehmet Özkan’a Antalya İl Başkanı Süleyman Akıncı tarafından mazbatası törenle teslim edildi. Akıncı’nın başarılar dilediği Özkan, halkın derdine deva olmak için Antalya ve Gündoğmuş’ta ortak akıl ve ekip ruhu ile çalışacaklarını söyledi.


Özkan mazbatasını aldı


Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Antalya İl Başkanı Süleyman Akıncı tarafından Gündoğmuş İlçe Başkanlığı’na atanan Mehmet Özkan’a mazbatasını törenle teslim edildi.


Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Gündoğmuş İlçe Başkanlığı mazbata ve yönetim kurulu yetki belgesi tanıtım toplantısı parti il binasında gerçekleştirildi. Törene Deva Partisi İl Başkanı Av. Süleyman Akıncı, Deva Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Mustafa Satıcı, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı. Törende konuşan Akıncı, 4 aydır sıkı bir şekilde çalıştıklarını dile getirerek, “Kurucu arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. DEVA Partisi olarak teşkilat çalışmalarımıza aralıksız olarak devam ediyoruz. Gündoğmuş İlçe Başkanı olarak da Mehmet Özkan atandı. Kendisine ve ekibine teşekkürlerimizi iletiyoruz. Teşkilatımızın bayrağını dalgalandıracak. DEVA ailesi sadece Gündoğmuş’ta değil, bütün ilçelerde hızlı bir şekilde büyüyor. Önceliğimiz olan teşkilatlanmayı hızlı ve aktif bir şekilde tamamlayarak halkımızla bir arada olacağız. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz” dedi.
DEVA Partisi Gündoğmuş İlçe Başkanlığı’na atanan Mehmet Özkan, Türkiye’deki tüm Deva Partisi mensuplarına ve emeği geçenlere teşekkür ederek, hedeflerini anlattı. Özkan, “Gidişatın kötü olmasından dolayı böyle bir oluşuma başlamasından dolayı başta genel başkanımız ali babacan’a teşekkür etmeliyiz. İl teşkilatımızı oluşturan Süleyman Akıncı’ya, ekibine, ilçe başkanlarına da teşekkür ediyorum. Antalya’da partimizi en iyi yere getirebilmek için, topluma yansıtabilmek için ortak aklı hayata geçirebilmek adına bize görev verildiği için müteşekkilim” dedi.


Konuşmaların andından atanan İlçe Başkanı Özkan’a mazbatası verildi. Tören yönetim kurulu üyelerine yetki belgelerinin dağıtımı ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu. – Mesut Uygur