'Devletin yardımları seçim malzemesi yapılıyor'

'Devletin yardımları seçim malzemesi yapılıyor' Gündoğmuş İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Sultan Çetin seçim çalışmaları kapsamında mahalle mahalle, ev ev dolaşarak vatandaşlarla ile buluşuyor

‘Devletin yardımları
seçim malzemesi yapılıyor’

Gündoğmuş İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Sultan Çetin seçim çalışmaları kapsamında mahalle mahalle, ev ev dolaşarak vatandaşlarla ile buluşuyor. Ticaret, turizm, belediye hizmetleri, konaklama ve ulaşım sorunları konularında birçok projesini anlatan Çetin, vatandaşların sorun ve taleplerini de dinledi. Vatandaşların dertlerini dinledikçe ne kadar doğru bir yolda olduğunu bir kez daha anladığını söyleyen Çetin, “Projelerimizle ve yapacağımız hizmetlerle 7'den 70'e her bir hemşerimize umut olmanın gururunu yaşadık” dedi. Çetin, çalışmalar kapsamında Alanya’da ikamet eden Gündoğmuş'lular ile de görüşerek istişare etti.
Ziyaretlerden izlenimlerini paylaşan Çetin, Gündoğmuş Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi’nin seçim çalışmalarında devletin yardımlarını kullanmasına da tepki gösterdi. Çetin şöyle konuştu: “Çıktığımız bu hizmet yarışında samimiyetimizle bütün mahallerimizde hemşerilerimizle buluşuyor, dertleşiyor, plan proje ve isteklerimizi paylaşıyoruz. İnanılmaz bir samimiyet ve övgüye layık bir misafirperverlik ile de karşılanıyoruz. Görüyoruz ki devletin malını kullanmadan, devletin ihtiyaç sahipleri için düzenli olarak gönderdiği erzakları sadece seçim zamanı göndermeden de vatandaş bağrına basıyor bizleri.
Erzak deyince bu konuya da bir açıklama getirelim; Değerli arkadaşlar, Kaymakamlık ve Büyükşehir Belediyesi’nin ihtiyaç sahiplerine düzenli olarak yardımları devletin şefkatli eli olarak devam eder ve süreklilik arz eder, lakin özellikle Büyükşehrin yardımları Gündoğmuş'ta düzenli ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmadığı gibi seçim çalışmalarında kullanılmaktadır. İşte bizler bu yardımların gerçek sahiplerine ulaşması ve düzeni için bu yola çıktık. Seçildiğimiz takdirde yandaş değil ihtiyaç sahipleri kazanacak söz veriyorum.”