Drenaj hattı ne zaman kapatılacak?

Drenaj hattı ne zaman kapatılacak? 2017 yılında Sümeni Göletine yağmur sularının toplanması amacıyla yapılan drenaj hattının hâlâ üzerinin ızgara ile kapatılmaması tepkilere neden oldu

Drenaj hattı ne
zaman kapatılacak?

2017 yılında Sümeni Göletine yağmur sularının toplanması amacıyla yapılan drenaj hattının hâlâ üzerinin ızgara ile kapatılmaması tepkilere neden oldu. Su kanalı gölet için işlevini görürken güvenlik önlemlerinin alınmaması çeşitli zararlara yol açıyor.
Gündoğmuş Fatih Mahallesi üzerinde bulunan gölet bölgesine giden yolun sol bölümüne İŞKUR işçilerinin yaptığı yarım metre genişliğinde, 1 kilometre uzunluğundaki drenaj hattının ne zaman kapatılacağını resmi makamlara soran Fatih Mahalle Muhtarı Birgül Tokaç’a cevap olarak çalışmaların yağışlı havalar nedeniyle kesintiye uğradığı ve çalışmalara devam edileceği verildi. Drenaj hattının açılmasının üzerinden iki yıla yakın bir zaman geçmesine rağmen üzerinin kapatılmamasına tepki gösteren vatandaşlar, çocuklar için büyük tehlike teşkil ettiğini, bazı mahalle sakinlerinin kanaldan geçmek için kendi imkanları ile üzerini kapattığını dile getirerek yetkililerin bir an önce bir çözüm bulmasını istedi.