e-Sınav merkezi hazır

e-Sınav merkezi hazır Alanya Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Meziyet Köseoğlu Mesleki Eğitim Merkezleri Müdürlüğü e-Sınav Merkezi'nin hizmete girdiğini duyurdu

e-Sınav merkezi hazır

Alanya Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Meziyet Köseoğlu Mesleki Eğitim Merkezleri Müdürlüğü e-Sınav Merkezi’nin hizmete girdiğini duyurdu. Merkezden Alanya’nın yanı sıra, Gazipaşa, Manavgat, Akseki ve Gündoğmuş'taki sürücü adayları da yararlanacak.

Gündoğmuş halkı da yararlanacak

Alanya Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Meziyet Köseoğlu Mesleki Eğitim Merkezleri Müdürlüğü e-Sınav Merkezi’nin hizmete girdiğini duyurdu.

Açılan merkezde kalfalık, ustalık teorik sınavlarının yanı sıra sürücü kurslarından ehliyet alacak adayların da teorik sınavlarının yapılabileceğini ifade eden Er, “Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. En kısa zamanda sınavlar artık Alanya’mızda yapılacaktır. Alanya’mıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Meziyet Köseoğlu Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü e- Sınav Merkezi’nin hizmete açılması Alanyalı sektör temsilcileri tarafından sevinçle karşılandı. Kurulacak e-Sınav Merkezi'nden Alanya’nın yanısıra, Gazipaşa, Manavgat, Akseki ve Gündoğmuş'taki sürücü adayları da yararlanacak. e-Sınav Merkezi'nin hizmete girmesi ile 5 ilçede aylık en az bin 500 sürücü adayı, hem Antalya'ya gidip zaman kaybından hem de hem de ekonomik kayba uğramaktan kurtulacak. – Haber Merkezi