Eğitimde yeni soluk

Eğitimde yeni soluk Milli Eğitim Bakanlığı'nca Gündoğmuş'a 18 öğretmenin ataması yapıldı. İlçeden 9 öğretmenin ise görev yeri değişti.

Eğitimde yeni soluk

Milli Eğitim Bakanlığı’nca Gündoğmuş’a 18 öğretmenin ataması yapıldı. İlçeden 9 öğretmenin ise görev yeri değişti.

‘HOŞGELDİNİZ ÖĞRETMENİM’

Milli Eğitim Bakanlığı'nın isteğe bağlı yer değiştirme kapsamında Gündoğmuş ilçesine 18 yeni öğretmen atandı. Gündoğmuş Milli Eğitim Müdürlüğü, yeni göreve başlayan öğretmenlere "Hoşgeldiniz Öğretmenim" mesajı verdi ve eğitim kadrosuna katılan her bir öğretmene başarılar diledi. Yeni atanmış öğretmenler arasında Merkez İlkokulu'nda Sınıf Öğretmenliği görevine getirilen Nilgün Özçelik, Ümütlü İlkokulu'na atanan Burak Işık, ve Köprülü Ayşe Güven İlkokulu'nda görev yapacak olan Çağlar Mert, Halil Salgar, Hasan Aksoy, Ramazan Fatih Altıntaş gibi isimler bulunuyor.

9 ÖĞRETMEN DE GİDİYOR

Ayrıca, isteğe bağlı yer değiştirme sonucu ilçeden ayrılan 9 öğretmen için Gündoğmuş Milli Eğitim Müdürlüğü, teşekkür mesajı yayınladı. Ayrılan öğretmenler arasında Kardelen Anaokulu Müdürü Oğuzhan Yağmur, Yatılı Bölge Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Tuğba Er ve Anadolu Lisesi Matematik Öğretmeni Uğur Özcan gibi isimler bulunuyor. Yeni görev yerlerinde başarılı hizmetler yapmaları temennisinde bulunan Gündoğmuş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, atanan ve ayrılan tüm öğretmenlere ve ailelerine başarılar diledi.

 

18 öğretmen geliyor

Milli Eğitim Bakanlığı’nın isteğe bağlı yer değiştirme suretiyle Gündoğmuş ilçesine 18 yeni öğretmen atandı.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın isteğe bağlı yer değiştirme suretiyle Gündoğmuş ilçemize yeni atanan 18 öğretmen göreve başladı. Gündoğmuş Milli Eğitim Müdürlüğü, yeni atanan öğretmenlere üstün başarılar dileyerek, “Hoşgeldin Öğretmenim” mesajı verdi.

İŞTE YENİ ATANAN ÖĞRETMENLERİN OKULLARI VE BRANŞLARI:

Merkez İlkokulu Sınıf Öğretmenliği: Nilgün Özçelik

Umutlu İlkokulu Sınıf Öğretmenliği: Burak Işık

Köprülü AYŞE Güven İlkokulu Sınıf Öğretmenliği: Çağlar Mert, Halil Salgar, Hasan Aksoy, Ramazan Fatih Altıntaş

Köprülü AYŞE Güven Ortaokulu İngilizce Öğretmenliği: Hatice Selin Doğan

Yatılı Bölge Ortaokulu Türkçe Öğretmenliği: İbrahim Akbulut, İngilizce Öğretmenliği: Selma Karakazan, Beden Eğitimi Öğretmenliği: Mehnur Can

İmam Hatip Ortaokulu Türkçe Öğretmenliği: Emrah Demir

Çok Programlı Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmenliği: Mithat Çabuk, Bilişim Teknolojileri: Mustafa Aksu, Bilişim: Tuğba Yılmaz

Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmenliği: Sevgi Koyuncu Özer, Kimya Öğretmenliği: Duygu Kollu, Matematik Öğretmenliği: Mehmet Günay

Gündoğmuş Milli Eğitim Müdürlüğü, eğitim kadrosuna yeni katılan öğretmenlere ve ailelerine, ilçemizde hayırlı hizmetler yapmalarını temenni ederek, tüm paydaşlar ve öğrenciler adına “Hoşgeldiniz” mesajı verdi. –

 ‘Teşekkürler öğretmenim’

Gündoğmuş Milli Eğitim Müdürlüğü, isteğe bağlı yer değiştirmeyle ayrılan 9 öğretmen için teşekkür ederek yeni görev yerlerinde başarılar diledi.

Gündoğmuş Milli Eğitim Müdürlüğü, ilçedeki okul ve kurumlarda görev yaparken isteğe bağlı yer değiştirmeyle ayrılan 9 öğretmen için teşekkür mesajı yayınladı. Milli Eğitim Bakanlığı'nın İliçi ve İl Dışı Yer Değiştirme işlemleri çerçevesinde yeni görev yerlerine yolcu edilen öğretmenlere teşekkür eden müdürlük, yeni görev yerlerinde başarılar diledi.

AYRILAN ÖĞRETMENLER VE GÖREV YERLERİ:

Kardelen Anaokulu Müdürü: Oğuzhan Yağmur

Yatılı Bölge Ortaokulu Türkçe Öğretmeni: Tuğba Er

Yatılı Bölge Ortaokulu İngilizce Öğretmeni: Hande Önel

Yatılı Bölge Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni: Serkan Can

Yatılı Bölge Ortaokulu Bilişim Teknolojileri Öğretmeni: Bayram Torun

Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni: Hakan Cerim

Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni: Kadir Katar

Anadolu Lisesi Felsefe Grubu Öğretmeni: Mehmet Masum Coşar

Anadolu Lisesi Matematik Öğretmeni: Uğur Özcan

Gündoğmuş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ayrılan tüm öğretmenlere ve ailelerine teşekkür ederek, yeni görev yerlerinde başarılı hizmetler yapmalarını temenni etti. – Özlem Kaygusuz

Eğitimde yeni soluk