En mutlu günüm

En mutlu günüm 2 yıldır Güzle evleri sakinleri tarafından sürekli olarak dile getirilen su deposu çilesi geçtiğimiz hafta sonu Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Birimi tarafından bitirildi

En mutlu günüm

2 yıldır Güzle evleri sakinleri tarafından sürekli olarak dile getirilen su deposu çilesi geçtiğimiz hafta sonu Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Birimi tarafından bitirildi. Bu yazı da susuz geçirme endişesi yaşayan vatandaşların imdadına Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatı ile ASAT yetişti.  Bölgede yaşayan Hasan Arslan “En mutlu günüm” diyerek Böcek ve görevlilere teşekkür etti. 

Böcek’e su teşekkürü

2 yıldır Güzle evleri sakinleri tarafından sürekli olarak dile getirilen su deposu çilesi geçtiğimiz hafta sonu Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Birimi tarafından bitirildi.

Menderes Türel’in Antalya Büyükşehir başkanlığı döneminde Gündoğmuş'un doğu çıkışında iki adet sondaj vurulmuş ve sondajlardan çıkan su, Güzle sakinleri tarafından büyük sevinçle karşılanmıştı. Suyun çıkarılmasından sonra evlerinde tazyikli suya kavuşacakları günü iple çeken vatandaşlar verilen sözlerin tutulmamasından dolayı yaz aylarında içme sularını çeşmelerden taşıyarak evlerine getirdiler.

BÖCEK TALİMAT VERDİ

Bölgeye gelen siyasetçilere, ASAT birimlerine ve Büyükşehir Belediyesi’ne su sorunlarının bir an önce çözülmesi yönünde istekte bulunan vatandaşlar bir sonuç alamadı. 

Bu yazı da susuz geçirme endişesi yaşayan vatandaşların imdadına Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatı ile ASAT yetişti. ASAT'ın gönderdiği 6 tonluk su deposu sevinçle karşılandı.

EN MUTLU GÜNÜM

Bölgede yaşayan Hasan Arslan sevincini su sözlerle belirtti: “Akçakale’ye su deposu geldi. Emeği geçen başta Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek olmak üzere ASAT Müdürlerine çok teşekkür ederiz. Evlerimizden bir an önce şebeke suyunun akması için hatların bağlanmasını bekliyoruz. 1 yıldır en mutlu günüm.” – Mesut Uygur