Encümene kiralama yetkisi

Encümene kiralama yetkisi Gündoğmuş Belediyesi Kasım ayı Meclis Toplantısı'nda petrol yerinin kiralanması işi için encümene yetki verilmesi Ak Parti ve MHP'nin oyları ile kabul edildi

Encümene kiralama yetkisi

Gündoğmuş Belediyesi Kasım ayı Meclis Toplantısı’nda petrol yerinin kiralanması işi için encümene yetki verilmesi Ak Parti ve MHP'nin oyları ile kabul edildi.

Kiralama için encümene yetki verildi

Gündoğmuş Belediyesi Kasım ayı Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Mehmet Özeren başkanlığında toplandı. Meclisin gündemi Rasih Kaplan Mahallesi’nde bulunan taşınmazların kiralanması oldu. Başkan Özeren, önceden belirlenen meclis gündemindeki bazı eksiklerin olduğunu belirterek gündemi geri çekerek daha sonra meclise geri getirileceğini söyledi. Petrol yerinin kiralanması işi için en az 5, en fazla 10 yıllığına olmak üzere encümene yetki verilmesi istendi. Ak Parti ve MHP'nin oyları ile oy çokluğu ile encümene yetki verildi.

İYİ Parti meclis üyeleri de meclise soru önergesi vererek, Gündoğmuş merkez hariç, diğer mahallelerde yapı ruhsatı için hangi belgeler istendiği, mahallelerdeki tarla vasfındaki yerlerde evlerin yapımının nasıl gerçekleşmesi gerektiği, belediyenin bu konuda nasıl bir uygulama yaptığını sordu.