Erdoğan, Gülen'i tanıttı

Erdoğan, Gülen'i tanıttı 31 Mart 2024'te gerçekleşecek olan yerel seçimlerde, Ali Gülen, AK Parti'nin Gündoğmuş Belediye Başkan adayı olarak belirlenmesi ile Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından tanıtıldı.

Erdoğan, Gülen’i tanıttı

31 Mart 2024'te gerçekleşecek olan yerel seçimlerde, Ali Gülen, AK Parti'nin Gündoğmuş Belediye Başkan adayı olarak belirlenmesi ile Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından tanıtıldı.

Antalya'da, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Genel Seçimleri için 19 ilçede aday gösterilen belediye başkanları tanıtıldı. AK Parti'nin Aday Tanıtım Toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Expo Fuar Alanı Kongre Merkezi'nde gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının ardından ilçe belediye başkan adayları tanıtıldı.

ERDOĞAN İLE EL ELE POZ VERDİ

Gündoğmuş Belediye Meclis Üyesi Ali Gülen, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Antalya EXPO 2016 Kongre Merkezi’nde düzenlenen törenle tanıtıldı. Aday tanıtım toplantısına Gündoğmuş’tan AK Parti Gündoğmuş İlçe Başkanı Ali Arslan da katıldı. Belediye Başkanı Adayı olarak sahneye çağırılan Ali Gülen, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile el ele poz verdi.

ALİ GÜLEN KİMDİR?

Gülen, 1957 yılında Antalya Gündoğmuş'ta doğmuş olup, siyasete köy muhtarı olarak adım atmıştır. 1989 yılında köy muhtarı seçilen Gülen, ardından iki dönem boyunca bu görevi sürdürmüştür. Daha sonra Doğruyol Partisi'nden bir dönem belediye başkanlığı yapmış ve üç dönem boyunca da AK Parti ilçe başkan yardımcılığı görevini üstlenmiştir. Halen Gündoğmuş Belediyesi'nde başkan yardımcılığı görevine devam ediyor. – Özlem Kaygusuz

 

Erdoğan Gülen’i tanıttı