Ergisi'den ziyaret turu

Ergisi'den ziyaret turu CHP Antalya Milletvekili Aday Adayı Dürdane Ergisi, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerde bulundu.

Ergisi’den ziyaret turu

CHP Antalya Milletvekili Aday Adayı Dürdane Ergisi, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerde bulundu.

Mayıs ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Milletvekili Aday Adayı olan Dürdane Ergisi, Gündoğmuş’un Köprülü Mahallesi halkını, Gündoğmuş merkez CHP İlçe Başkanlığı’nı, ilçe esnafını, İbradı CHP İlçe Başkanlığı’nı, son olarak da Akseki İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyaretlerde konuşmalar yapan Ergisi, “Türk kadını bu olmamalı, İnşallah ülkeyi daha güzel yerlere getireceğiz. Ben de bu ülke için güzel şeyler yapabileceğime inanıyorum. Bana verilen görevleri elimden geldiğince yapmışımdır. Fabrikalarımızın kapatılması yanlıştı. Ülkemizde parlamenter sisteme dönmemiz çok önemli. Her zaman yasama yürütme yargı sistemi işlemeli, ülke tek bir kişinin güdümünde olmamalı. Askeri hastanelerimiz vardı bizim. Depren, afet gibi zor zamanlarda onlar öncelikli ve hemen müdahale ederlerdi.” İfadelerini kullandı.

“TEPEDEN İNME ADAYLARA BEN KARŞIYIM”

Ergisi, tepeden inme adaya karşı olduğunu dile getirdiği açıklamasında, “Biz bu defa halk olarak sandıklara sahip çıkacağız. Biz uyandık artık. Eskisi gibi olmayacak. Bizim amaçlarımızdan bu sistemi değiştirmek. Siyasette herkes ekibiyle çalışır. Ben bu memleket için canla başla çalışmak istiyorum. Kadınlar için çalışmak istiyorum. Bu seçim başka bir seçim olacak.

Türkiye’de çalışan insanların gelmesi gerekir. Herkezin elini taşın altına koyması gerekir. Çocuklarımız için, torunlarımızın geleceği için çalışmak zorundayız. Bir gün dedim ki Atatürk’ün bize emanet ettiği emanet gidiyor dedim. Kendi kendime bir şey yapmalıyım diye yola çıktım ve siyasete girmeye karar verdim. Bu sistemi inşallah değiştireceğiz. Ben bu defa umutluyum. Tek adam sistemine son vereceğimizden eminim.” Dedi.  – Mesut Uygur

F.A.: Dürdane Ergisi

F.A.2: Aday Aday Ergisi ziyaretlerde bulundu.

 

Dürdane Eğrisi ziyaret siyaset