" ESER '' iddalı geliyor

' ESER '' iddalı geliyor Deva Partisi Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı Mehmet Eser düzenlemiş olduğu basın toplantısında iddalı açıklamalarda bulundu.

“ ESER ’’ iddalı geliyor

Deva Partisi Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı Mehmet Eser düzenlemiş olduğu basın toplantısında iddalı açıklamalarda bulundu. Bakanlık tarafın dan yapılan bir çalışmada Gündoğmuş’un gelişmişlik sıralamasında sonlarda bulunması ve bu konuyu gündeme taşıyan Gündoğmuş gazetesinin yapmış olduğu haneler üzerine, son sayıda gazeteye gelişmişlik üzerine  röportaj veren ilçe başkanlarının yapmış olduğu açıklamalarına bir cevapta Gündoğmuş'un Deva Partisi'nden aday olan Eser'den  geldi.

GÜNDOĞMUŞ’A KALICI ESERLER BIRAKACAĞIZ

Gündoğmuş’a DEVA olmak adına sağlam bir ekiple çalışmalara başladığını açıklayan Mehmet Eser; “Yüksek Mimar, Yüksek İnşaat Mühendisi ve Şehir Plancı’sından oluşan bir ekip oluşturduk. Şu an Gündoğmuş’un eksikleri tespit ediyoruz. İddalı bir kampanya yürüteceğiz” dedi.

HEDEF İLK 250

“Gündoğmuş ilçemiz 848. Sıra ile Türkiye Sosyoekonomik Gelişmişlik Endeksi’nde son sırada. Akseki ilçemiz 419, İbradı 471. Konum ve imkanlar olarak bu sırayı hak etmiyoruz. Gündoğmuş halkı bu sırayı hak etmiyor. Geliştireceğimiz projelerle Türkiye’de ilk 250’ye girmeyi hedefliyoruz” dedi.

2024 TÜRKİYE’SİNDE GÜNDOĞMUŞ’TA SU HALA PROBLEM

“Çiftçimiz mağdur, vatandaşımız mağdur. Dağı kazarak su bulmaya son vereceğiz. Doğru zamanda doğru yere doğru göletleri yaparak sulama su sorununu çözeceğiz. Tüm sulama sistemini kapalı devre yapacağız. İsrail Manavgat Çayı’na talip olabilirken biz dibimizdeki Alara Çayı’ndan faydalanamıyoruz. Niye biliyor musunuz? Gerekli vizyon yok çünkü. Köylülerimizin içi ferah olsun. Su problemini çözecek tek parti DEVA Partisi. Gündoğmuş’a DEVA olacağız” dedi.

Basın mensuplarıyla sohbet eden Mehmet Eser ilerleyen zamanda Gündoğmuş’ta büyük bir lansman yapacaklarını ve projelerini o zaman açıklayacağını dile getirdi.-Haber Merkezi

“ ESER ’’ iddalı geliyor.