Eşimle istifa ettim

Eşimle istifa ettim Yıllardır çözüm bekleyen Gündoğmuş'un Güzle evlerindeki su, yine kış aylarının bitimi ile her yazın olduğu gibi bu yazda hanede kalanların sorunu olmaya devam ediyor. Güzle hanesi halkından Hasan Arslan, su sorunlarına çözüm üretmeyen ittifak partilerine tepki olarak üyesi olduğu İYİ Parti'den istifa ettiğini söyledi.

Eşimle istifa ettim

Yıllardır çözüm bekleyen Gündoğmuş’un Güzle evlerindeki su, yine kış aylarının bitimi ile her yazın olduğu gibi bu yazda hanede kalanların sorunu olmaya devam ediyor. Güzle hanesi halkından Hasan Arslan, su sorunlarına çözüm üretmeyen ittifak partilerine tepki olarak üyesi olduğu İYİ Parti’den istifa ettiğini söyledi.   

Hasan Arslan açıklamasında, “Ben Hasan Arslan, yıllardır Kaplan Mahallesi’nde bulunan küme evlerine içme suyu getirmek için mücadele verdim. Bunun için gerekli herkesle görüşme sağladım. Sesimi duyurmaya çalıştım. Bizler Gündoğmuş’a 5 kilometre uzaklıkta Güzle evleri olarak 15 haneyiz. Güzle evlerinde yaşayanlar olarak içme suyumuz yok. Yıl 2023 olmuş ben içme suyumuzun olmamasından bahsediyorum. Hasan Subaşına durumu izah ettim, yardım istedim ama hiç kimse sorunumuzu çözmedi. Üyesi bulunduğum İyi Parti’den 03.03.2023 tarihinde eşimle birlikte istifa ettim.” Dedi.

CHP VE ASAT ENGEL

Arslan, açıklamasının devamında, “Ayrıca bu suyun verilmemesine sebep CHP’liler ve ASAT’tan kaynaklıdır. Çünkü biz ne zaman işlemi halletsek, gerekli işlemleri yapsak buradan yani Gündoğmuş’tan iptal ediliyor. Bunu bana söyleyende Antalya ASAT’taki su işleri müdürü Osman Sütçü. Bunun da bilinmesini isterim. 10 tane tavuğu olanın suyu var, bahçelerin suyu var ama biz insanların suyu yok.” Şeklinde konuştu. – Mesut Uygur

 

chp asat Gündoğmuş