Esnaflar için seçim günü

  Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği'ne (AESOB) bağlı odalar arasında ilk kadın başkanı bulunan Gündoğmuş Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçime gidiyor

 

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ne (AESOB) bağlı odalar arasında ilk kadın başkanı bulunan Gündoğmuş Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçime gidiyor. Odanın 12’nci Olağan Genel Kurulu, 20 Şubat 2018 Salı günü saat 11.00’da Gündoğmuş Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek. Gerekli çoğunluk sağlanamazsa 27 Şubat 2018 Salı günü aynı yer ve aynı saatte toplantı yapılacak.
Açılış, başkanlık divanının oluşturulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayacak genel kurulda başkanlık divanına tutanakları imzalama yetkisi verilmesi, Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu faaliyet raporları ile bilanço, gelir – gider hesaplarının okunması ve müzakeresi, bilanço, gelir ve gider hesaplarının okunması ve müzakeresi yapılacak.
Yönetim ve denetim kurulunun ayrı ayrı ibrası ile devam edecek genel kurulda yeni dönem çalışma programı ile bu program içinde yer alacak olan eğitim, teorik ve pratik kurs programları ve tahmini bütçenin görüşülmesi aylık ücretlerin, huzur haklarının, yolluk ve konaklama ücretlerinin tespit edilmesi gündeme gelecek. Dilek ve temennilerin ardından ise oda seçimleri yapılacak.