Fatma için Kızılay harekete geçti!

Fatma için Kızılay harekete geçti! Gündoğmuş'ta uğradığı köpek saldırısı sonrasında sağ kolu dirsek seviyesinden kesilen 18 yaşındaki Fatma Özdemir'in 'protez kol' çağrısına 'Kızılay' yanıt verdi

Fatma için Kızılay
harekete geçti!

Gündoğmuş’ta uğradığı köpek saldırısı sonrasında sağ kolu dirsek seviyesinden kesilen 18 yaşındaki Fatma Özdemir’in ‘protez kol’ çağrısına ‘Kızılay’ yanıt verdi.



Gündoğmuş’ta 5 yıl önce köpek saldırısına uğrayan ve sağ kolu dirsek seviyesinden kesilen 18 yaşındaki Fatma Özdemir’in ‘protez kol’ çağrısına Türkiye Kızılay Derneği’nden yanıt geldi. Gündoğmuş’un Çiçekoluk köyünde çobanlık yapan ailesiyle oturan Özdemir’e derneğin Antalya Şubesi aracılığı ile ulaşan dernek genel merkezi, ailenin genel durumu ve protez talebi ile ilgili resmi çalışma başlattı.
RESMİ ÇALIŞMA BAŞLADI
Yürütülen çalışma ile ilgili Hürriyet’e bilgi veren Türkiye Kızılay Derneği Kurumsal İletişim Merkezi, “Fatma Özdemir ve ailesinin çağrısını medya kuruluşları vasıtasıyla öğrendik. Hemen aile ile iletişime geçildi. Derneğimiz taleple ilgili resmi çalışmayı yürütüyor. Kısa süre içinde işlemlerin tamamlanmasını bekliyoruz” dedi.
AİLE İLE GÖRÜŞÜLDÜ
Türkiye Kızılay Derneği Antalya Şube Başkanı Cengiz Nizam, “Hem Fatma kızımızla, hem de ailenin diğer fertleri ile görüşme yaptık. Tüm taleplerini resmi bir dilekçe ile Ankara’ya ilettik. Derneğimiz gereken neyse yapmaya çalışacak. Biz de sevinçli haberi bekliyoruz” diye konuştu.
BİLGİLERİMİZ ALINDI
Eşiyle birlikte çobanlık yaptığını ve 3’ü erkek, 6 çocukları bulunduğunu söyleyen baba Ramazan Özdemir, şöyle dedi: “Kızılay yetkilileri arayınca mutlu olduk. Bizden tüm bilgilerimizi aldılar. Kızım da büyük bir umut içinde. Bazı hayırseverler de aradı. Ama biz Kızılay’ın bize el uzatacağını düşünüyoruz.”
OKUMAYI BIRAKMADI
Gündoğmuş Çok Programlı Anadolu Lisesi’ni bitiren Fatma Özdemir, en büyük hayalinin muhasebecilik olduğunu söylemişti. Özdemir, “Her fırsat bulduğumda ders çalıştım. Evde, dağda, her yerde ders çalıştım. Muhasebeci olmak istiyorum. Umarım bu hedefimi gerçekleştiririm” demişti. – DHA