Fiyat artışına tepki

Fiyat artışına tepki Belediye meclisinde fiyat tarifeleri AK Parti ve MHP'nin oyları ile kabul edildi


Fiyat artışına tepki


Belediye meclisinde fiyat tarifeleri AK Parti ve MHP’nin oyları ile kabul edildi. Buna göre misafirhanede konaklama bedeli 70 TL olarak belirlenirken pazar yeri fiyatları ise 10 TL’den 40 TL’ye çıkartıldı. İYİ Parti Meclis Üyesi Kömeç, alınan karara tepki göstererek yeniden gözden geçirilmesini istedi. 


Halkın parasını yemesin!


İYİ Parti Gündoğmuş Belediye Meclis Üyesi Feyzullah Kömeç, belediye meclisinde alınan kararlara tepki gösterdi. Mecliste AK Parti ve MHP’nin oyları ile Gündoğmuş merkezde bulunan pansiyonun 70 TL, Taşavur pazar yerinin 10 TL’den 40 TL’ye çıkarıldığını söyleyen Kömeç, “Burası pansiyon ve hiç bir şeyi yok. Başkan ilçeye adam katmak istemiyor mu? Biz istiyoruz ki, pansiyon oda fiyatı 40 TL olsun. Herkes gelebilsin, konaklayabilsin. İlçeye para girsin. Belediye Karabul mahallesinde bulunan karayolu kenarındaki pazar yerinden, üreticilerden 2 metrekarelik alandan 10 TL olan işgaliye parasını 40 TL’ye çıkardı. Bu düzenleme çiftçilerimizin emeğini hiçe saymaktır, sömürmektir. Belediyenin buradaki zammı ve pansiyon olarak açtığı yerin fiyatını tekrardan gözden geçirmesini istiyorum” dedi.


SİZİN ZAMANINIZ YOK


Kömeç, meclis toplantısının ardından Belediye Başkanı Mehmet Özeren'in, belediye personeli, Ak Parti ve MHP meclis üyeleri ile birlikte Pınarbaşı belediye dinlenme tesislerinde kavurma yedirmesine de tepki gösterdi.


Kömeç, Başkan Özeren'e şu sözlerle yüklendi: “Meclis toplantısının bitiminde biz gidiyoruz var mı


bir şey diye sordum başkana ve meclis üyelerine. Bir şey yok güle güle dediler. Belediyenin önünde belediye personeli tarafından kazanlarda kavurma kavrulduğunu gördüm. Başkan Yardımcısı Ali Gülen'i aradım. Bizi niye davet etmiyorsunuz diye sordum. Sizin zamanınız yok. Yemezsiniz diye davet etmedim dedi. Zaten davet etse de gitmezdik de, yemezdik de.”


BELEDİYENİN PARASINI YEMESİNLER


Kömeç, "Halkın parasıyla kavurma yiyorlar. Yemesinler. Halka hizmet etsinler. Her meclis toplantısından sonra İYİ Parti meclis üyeleri gittikten sonra Pınarbaşı’na ya da Ortakonuş’taki Kemer Restoran’a kavurma ya da balık yemeye götürüyor meclis üyelerini. Belediyenin parasını yemesinler. Halka hizmet etsinler” dedi.


ÖZEREN “MUHALEFETİN VERDİĞİ


TEKLİFİ YAPMAM” DİYOR


Başkan Özeren’in yüzüne karşı “Muhalefetin verdiği teklifi doğru da olsa yapmam’ dediğini söyleyen Kömeç, “Akyarı Mahallesi’ndeki iki mahallenin arasında kalan yolun yapılmasını istedik. Meclisten de geçti. Mahalle arasındaki yolların yapılmasını talep ettiğimiz halde 12 ay kullanılan bu yolu yapmıyor. 3 ay kullanılan yayla yolunu yapıyor. Arıklar, Kırahanlar ve Cürüktaş Caddesindeki bozuk yollardan araçlar geçemezken, Yörük yoluna asfalt döküyor.” şeklinde konuştu. Kömeç, Özeren'in ayrımcılık yaptığını ve umuma ait hizmeti yapmadığını, şahsa ait olan işleri yaptığını ifade etti. – Mesut Uygur