Fuarda Gündoğmuş standına yoğun ilgi

Bin Aile Bir Aile Derneği'nin Kurucu Başkanı ve Alanya Saray Mahallesi Muhtarı Süleyman Dora, Alanya Kültür Merkezi'nde (AKM) 1



Bin Aile Bir Aile Derneği'nin Kurucu Başkanı ve Alanya Saray Mahallesi Muhtarı Süleyman Dora, Alanya Kültür Merkezi'nde (AKM) 1. Kitap Fuarı'nı gerçekleştirdi. Gündoğmuş Belediyesi de fuarda yerini aldı. Belediyenin standından konukları Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren ağırladı. Başkan Özeren’e kardeşi Tacettin Özeren de eşlik etti. Stantta birçok misafiri ağırlayan Özeren, Eğitimci Yazar Ali Erkan Kavaklı, Ahmet Olgun ve çok sayıda yazarla bir araya geldi. Gündoğmuş Belediye Meclis Üyeleri Süleyman Yılmaz ve Mehmet Ali Yıldız da standı ziyaret ettiler.


Süleyman Dora, katılımcıların, elde ettikleri geliri gönüllü olarak derneğe bağışlayacaklarını ve bu parayla 'Dijital Kütüphane' kurulacağını söyledi. AKM'nin giriş bölümünde yapılan ve 28 yazarın katıldığı kitap fuarına çok sayıda yerli ve yabancı vatandaş geldi. Fuara katılan çok sayıda vatandaş kitap fuarının Alanya'nın ihtiyacı olan bir etkinlik olduğunu belirttiler.
Bin Aile Bir Aile Derneği'nin Kurucu Başkanı ve Saray Mahallesi Muhtarı Süleyman Dora da "Fuara olan ilgi umduğumuzdan daha yüksek, Alanya’nın böyle bir etkinliğe ihtiyacı olduğu için çalışmalara başladık. Alanya’ya bu salonun yetmediğini, daha büyük salonlara ihtiyaç olduğunu herkes görmüştür. Büyüksün Alanya diyoruz" dedi.