Gazete yayın günü değişti

Gazete yayın günü değişti Gündoğmuş'ta ilk yayın hayatına 22 Aralık 2014 yılında başlayan Gündoğmuş Gazetesi yayın günü değişikliğine gitti

Gazete yayın günü değişti

Gündoğmuş’ta ilk yayın hayatına 22 Aralık 2014 yılında başlayan Gündoğmuş Gazetesi yayın günü değişikliğine gitti.

HEP BİRLİKTE SAHİP ÇIKMALIYIZ

Gündoğmuş Gazetesi’nin ilçede çıktığı günden bu yana ilk defa baskı gününü değiştirdiklerini söyleyen Gündoğmuş Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mesut Uygur, konuyla ilgili şunları aktardı. “Gündoğmuş merkezli kurulan ilk gazete olmanın her zaman haklı gururunu yaşıyoruz. Sekiz yıllık yayın hayatımız boyunca dışarıdan ve içerden birçok kişiyle konuştum. Gelen her devlet görevlisi olsun, esnafı, halkı olsun, herkesin ortak söylediği bir şey vardı. İlçede bir gazetenin olması her zaman çok değerli dediler. Bizlere yaşama gücü veren bu düstur ile bizler de her zaman sorumluluğumuzun bilincinde olarak hareket ettik ve etmeye de devam edeceğiz inşallah. Omuzlarımızdaki yükün ne kadar ağır olduğunun her zaman farkındayız. Amacımız ve gayemiz doğru, dürüst, ilkeli ve objektif bir gazetecilik yapmak.  Anayasamızın bizlere verdiği haklar dahilide haberi işlemek, anlam katmak bir medya değeri oluşturmak yani kısacası topluma yararlı gazetecilik yapmak. Şunu hatırlatmak isterim ki, bir düşünürün söylediği söze göre, gazetenin ilk basıldığı dönemlerde “gazete insanların sabah duasıdır” demiştir. Bizlerde zor şartlar altında da olsa haber vermenin ilkeleri doğrultusun daima ışığımızı yakmaya devam edeceğiz inşallah. Son olarak da şunları ifade etmeliyim ki, gazete yayınlandığı bölgenin kütüphanesidir. Geçmişten geleceğe bir ışık,  bir arşiv, bir kültürel mirastır. Bunların farkında olup bu değerlere hep birlikte sahip çıkmalıyız.” dedi.

HAYIRLI OLSUN

İlçemize daha iyi bir hizmet sunabilmek adına çalışanlarımız ve kurumumuz ile yaptığımız istişareler sonucunda ortak bir karar aldık. Yıllardır haftanın ilk günü olarak baskısı yapılıp ilçede dağıtılan gazetemiz, bu hafta itibariyle (17 Ağustos 2022) Çarşamba günleri yayınlanacaktır. Kamuoyuna ve siz değerli halkımıza hayırlı olmasını dilerim.

Haber: Hasan Özmen