Gazetemize özel ödül

Gazetemize özel ödül AGC 2018 Medya Başarı ödülleri, sahiplerini buldu

Gazetemize özel ödül

AGC 2018 Medya Başarı ödülleri, sahiplerini buldu. Kurulduğu günden bugüne ilçemiz halkının doğru, tarafsız haber alması ve söz sahibi olması için yayın hayatını sürdüren Gündoğmuş Gazetesi de ödüle layık görüldü. Gazete Haberi dalında Jüri Özel Ödülü 26 Mart haftası manşeti ‘Dehşet Anları’ ile gazetemize verilecek. İmtiyaz Sahibi Mesut Uygur, düzenlenecek tören ile ödülünü alacak. Uygur, “İlçemizdeki büyük bir eksikliği gidererek kurduğumuz ve yayın hayatına gelişerek devam eden gazetemizi ödüle layık gören herkese şahsım ve ekibim adına teşekkür ederim” dedi. 

Gazetemize özel ödül

AGC 2018 Medya Başarı ödülleri, sahiplerini buldu. Kurulduğu günden bugüne ilçemiz halkının doğru, tarafsız haber alması ve söz sahibi olması için yayın hayatını sürdüren Gündoğmuş Gazetesi de ödüle layık görüldü.

Alanya Gazeteciler Cemiyeti’nin 2018 yılı Medya Başarı Ödülleri Yarışması’nın jüri değerlendirme toplantısı 22 Haziran Cumartesi günü AGC Center’de gerçekleştirildi. Ödüller, Antalya Gazeteciler Cemiyeti ve Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Mevlüt Yeni, Antalya GC Başkan Yardımcısı ve TSY Başkanı Şifa Çiçek, N TV Antalya Temsilcisi Sibel Atasoy Aksoy, İHA Bölge Müdürü Cafer Eser ve TRT Bölge Müdürü Ahmet Öcal’ın yaklaşık 6 saat süren titiz değerlendirmesi sonucu sahiplerini buldu. Yarışmaya 18 dalda 60 eser katıldı. Değerlendirme neticesinde 15 dalda 15 eser ödüle layık bulundu.
COŞKUN’DAN TEŞEKKÜR VE TEBRİK
2018 yılı Medya Başarı Ödülleri’nin yanı sıra, AGC Yönetim Kurulu tarafından Arıkan Yılmaz Dim Özel Ödülü’ne de karar verildi. 2018 Yılı AYD Ödülü’nün bu yıl, Gazeteci Mehmet Ali Gürses’e verilmesi kararlaştırıldı. AGC Başkanı Gaye Coşkun, yarışmaya katılan tüm meslektaşlarına teşekkür ederek ödül alanların başarılarının devamını dilerken yarışmaya katılıp ödül alamayanları da gayretlerinden dolayı tebrik etti.
ÖDÜL ALAN ESERLER
Gazete Haberi (Jüri Özel Ödülü) Mesut Uygur /Gündoğmuş Gazetesi. ‘Dehşet Anları’ Adlı Eserle
Gazete Haberi / Aynur Özkaya/ Gerçek Alanya Gazetesi. ‘Dalga Geçer Gibi’ Adlı Eserle
Spor Haberi/ Teoman Eriş/ Haber Alanya Gazetesi /’Mescit Yalanı’ Adlı Eserle
TV Haberi /Erdal Anak / İHA /Dolandırıcı’ Adlı Eserle
Güncel Yazılar / Feyzi Açıkalın /Yeni Alanya Gazetesi/ ‘Her Sabah Uyandığımda’ Adlı Eserle
Gezi-İnceleme-Araştırma/ Burak Eyüp Gül /Gerçek Alanya Gazetesi/ ‘İnsanlık Ayıbı’ Adlı Eserle
Röportaj / Mevlüt Uygur/ Alanya Postası / ‘ Dünden Bugüne ALKÜ’ Adlı Eserle
Sayfa Düzeni /Dündar Çetin /Yeni Alanya 1.Sayfa
Gazete Reklam-Tasarım/ Anastassia Çetinkaya / Discover Turkey
Görüntü Kamera Çalışması /Mustafa Yüksek/ Kanal A
Montaj-Kurgu/Ramazan Özdemir / Dim TV
TV Haber Programı/ Alper Kutay / Dim TV /Seçim Özel Adlı Eserle
TV Kültür Programı/ Oğuz Korum / Dim TV / Alanyaca
TV Spor Programı/ Ercan Yıldırım/ Basın Tribünü
İnternet Gazetesi/ Işıl Doğan/ www.alanyaadres.com


-Hasan Özmen