GAZİYE VEDA

GAZİYE VEDA Gündoğmuş'un Karaisa Mahallesi'nden Kore Gazisi Hüseyin Altıner vefat etti

GAZİYE VEDA

Gündoğmuş’un Karaisa Mahallesi’nden Kore Gazisi Hüseyin Altıner vefat etti. Gazi Altıner, Cuma günü kılınan cenaze namazı ile defnedildi. Cenaze namazına korona virüs tedbirleri kapsamında çok sayıda vatandaş katıldı.

1950-1953 yılları arasındaki Kore Savaşı’na giden 14 bin 936 Türk askerinden birisi olan Hüseyin Altıner, vefat etti. Kore Gazisi Hüseyin Altıner için düzenlenen törene Kaymakam Özbilgi, Başkan Özeren, emniyet ve jandarma teşkilatı mensupları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Yoğun katılımın olduğu cenaze namazında korona virüs tedbirleri kapsamında saf tutuldu. İlçe Müftüsü Abdullah Bostan tarafından kılınan cenaze namazının ardından Kore Gazisi Altıner, mahalle mezarlığına defnedildi.

Kore Gazisi Hüseyin Altıner vefat etti

Gündoğmuş, Kore Gazisi Hüseyin Altıner’e veda etti.

Gündoğmuş’un Karaisa Mahallesi’nden Kore Gazisi Hüseyin Altıner vefat etti. Altıner’in vefatı dolayısıyla düzenlenen cenaze törenine Kaymakam Hamdi Özbilgi, Belediye Başkanı Mehmet Özeren, jandarma ve emniyet teşkilatı mensupları ile vatandaşlar katıldı. Yoğun katılımın olduğu cenaze namazında korona virüs tedbirleri kapsamında saf tutuldu. İlçe Müftüsü Abdullah Bostan tarafından kılınan cenaze namazının ardından Kore Gazisi Altıner, mahalle mezarlığına defnedildi. Kaymakam Özbilgi, “Gazimize Allah'tan rahmet yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun” dedi. – Hasan Özmen