Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı tamamlandı

Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı tamamlandı Gündoğmuş Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen "Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı" programı, ortaokul öğrencilerini bir araya getirerek birbirinden güzel etkinliklerle dolu bir süreci geride bıraktı.

Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı tamamlandı

Gündoğmuş Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen "Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı" programı, ortaokul öğrencilerini bir araya getirerek birbirinden güzel etkinliklerle dolu bir süreci geride bıraktı.

Gündoğmuş Müftülüğü tarafından yapılan açıklamada, programın başarıyla tamamlanmasının sevinci ve memnuniyeti paylaşıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Yüce Rabbimizin bizlere emaneti, geleceğimizin teminatı olan gençlerimize rehberlik eden Din Görevlilerimize ve katkılarıyla programımıza destek olan kardeşlerimize teşekkür ederiz. Ortaokul öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirilen bu kamp, hem bilgi birikimlerini artırmalarına hem de sosyal becerilerini geliştirmelerine katkı sağlamıştır. "Program kapsamında gerçekleştirilen etkinlikler arasında, dini bilgilerin pekiştirildiği seminerler, eğlenceli ve öğretici oyunlar, sportif faaliyetler ve sosyal sorumluluk projeleri gibi birçok etkinlik bulunuyordu. Öğrencilerin bir araya gelerek paylaşım ve dayanışma ruhunu pekiştirdiği etkinlikler, öğrencilerin unutulmaz anılar biriktirmesine olanak tanıdı. Gündoğmuş Müftülüğü, geleceğin liderlerini yetiştirmek ve gençlerin dini bilgilerini güçlendirmek adına düzenlenen bu tür etkinliklere devam edeceğini belirtti. "Nice güzel programları hep birlikte tamamlamayı Rabbimizden niyaz ederiz" ifadeleriyle, bu anlamlı etkinliğin hayırlı olması temennisiyle açıklama son buldu.- Vedat Uygur

Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı tamamlandı