Görevden alındı

Görevden alındı İçişleri Bakanlığı'nın talimatıyla 'FETÖ' ile iltisaklı oldukları gerekçesiyle çok sayıda kaymakam görevden alındı

Görevden alındı

İçişleri Bakanlığı'nın talimatıyla 'FETÖ' ile iltisaklı oldukları gerekçesiyle çok sayıda kaymakam görevden alındı. Görevden alınanlar arasında daha önce Gündoğmuş’ta da görev yapan Gazipaşa Kaymakamı Öztürk de yer aldı. Öztürk’ün yerine Antalya Vali Yardımcısı Aydın Abak vekâlet edecek.

Gazipaşa Kaymakamı FETÖ'den açığa alındı

İçişleri Bakanlığı'nın talimatıyla 'FETÖ' ile iltisaklı oldukları gerekçesiyle çok sayıda kaymakam görevden alındı. Görevden alınan arasında Gazipaşa Kaymakamı Öztürk de yer alıyor. Öztürk’ün yerine Antalya Vali Yardımcısı Aydın Abak vekalet edecek.

İçişleri Bakanlığı’nın FETÖ soruşturmaları kapsamında ülke genelinde çok sayıda kaymakam görevden alındı. İçişleri Bakanlığı’nın yaklaşık 100 kaymakamla ilgili yaptığı FETÖ soruşturması kapsamında Gazipaşa Kaymakamı Cemil Öztürk açığa alındı. Geçtiğimiz Ağustos ayında Gazipaşa Kaymakamlığına atanan Öztürk, 2008-2010 tarihleri arasında Antalya- Gündoğmuş'ta, 2010-2012 tarihleri arasında Sivas- Altınyayla'da, 2012-2013 tarihleri arasında Şırnak- Uludere'de, 2013-2016 tarihleri arasında Aydın- Burhankent'te, 2016-2019 tarihleri arasında Van- İpekyolu'nda Kaymakamlık ve Belediye Kayyumu görevlerini yapmıştı. 

Öztürk’ün görevden alınmasının ardından Gazipaşa Kaymakamlığı resmi sitesinde ‘Kaymakamlık’ bölümündeki bilgiler kaldırıldı. – Haber Merkezi

RA-1

Cemil Öztürk, daha önce kayyumluk yapmıştı.

RA-2

Öztürk’ün görevden alınmasının ardından Gazipaşa Kaymakamlığı resmi internet sitesinde ‘Kaymakamlık’ bölümünün içeriği silindi.