GÖRÜCÜYE ÇIKTILAR

GÖRÜCÜYE ÇIKTILAR 24 Haziran'daki erken seçimler için siyasi partiler, milletvekili aday listelerini açıkladı

GÖRÜCÜYE ÇIKTILAR

24 Haziran’daki erken seçimler için siyasi partiler, milletvekili aday listelerini açıkladı. 16 kişilik Antalya Milletvekili Aday listelerinde sürprizlerle karşılaşıldı. Seçim sürecine hız veren partiler adayların tanıtımını da gerçekleştirdi.





AK Parti’de Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı, Ankara’da Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Tanıtımda Antalya adayları partilileri selamladı. Partililere seslenen Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 50'nin çok üzerinde bir oyla kazanmayı hedeflediklerini söyledi.
MHP’de adaylar Antalya’da buluştu. Partisinin 16 adayını tanıtan MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, parti olarak milli ve manevi sorumluluklarının fazla olduğunu, 24 Haziran'da kararı milletin vereceğini söyledi.
CHP Antalya Milletvekili Adayları, CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul başkanlığında toplandı. İzlenecek yol haritası ve seçim çalışmaları konularının ele alındığı toplantı yaklaşık bir saat sürdü. İYİ Parti Antalya Milletvekilleri de İl Teşkilatı'nda bir araya gelerek seçimler üzerine değerlendirmelerde bulundu.





Adaylar tanıtılıyor

24 Haziran 2018’de yapılacak erken seçimlere sayılı günler kala siyasi partiler adaylarını belirlemesinin ardından çalışmalara hız verdi. CHP’nin ardından ittifakla seçime girecek olan AK Parti ve MHP’nin Antalya milletvekili adayları da toplantılar yaparak tanıtımını gerçekleştirdi.

ÇAVUŞOĞLU: VAKİT TÜRKİYE VAKTİ
AK Parti’de Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı, Ankara’da Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Tanıtımda Antalya adayları Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun takım kaptanlığında Erdoğan ile birlikte partilileri selamladı. Partililere seslenen Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 50'nin çok üzerinde bir oyla kazanmayı hedeflediklerini söyledi. Çavuşoğlu, “Yeni dönemde de şanlı bayrağımızı, dünyanın her köşesinde dalgalandırabilmek için, Türkiye’nin çevresindeki bütün havzalarda etkin, sonuç alıcı ve vicdani bir dış politika takip etmek için gece gündüz çalışacağız. Vakit Türkiye vakti.” dedi.

MHP’LİLER ANTALYA’DA BULUŞTU
MHP’de de adaylar Antalya’da buluştu. Programa Alanya'dan 4. sıra adayı Hüseyin Yıldız ile 10. sıra adayı Ömer Özbek de katıldı. Partisinin 16 adayını tanıtan MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, parti olarak milli ve manevi sorumluluklarının fazla olduğunu, 24 Haziran'da kararı milletin vereceğini söyledi. Aksoy, “Siyasi vaat ve sözlerimize sadakat göstereceğiz. Tüm Antalya'da saha çalışmalarımızı gayret ve azimle gerçekleştireceğiz. Seçimde sandıktan cumhur ittifakı çıkacaktır. 1'den 16'ya kadar her bir adayımız Başbuğ Alparslan Türkeş'tir, hareketin lideri Devlet Bahçeli'dir" dedi.