Güle güle Kaymakam Hanım

Güle güle Kaymakam Hanım Gündoğmuş Kaymakamı Nursel Özdemir, Ordu Gürgentepe ilçesine atanması nedeni ile veda yemeği verildi

Güle güle Kaymakam Hanım



Gündoğmuş Kaymakamı Nursel Özdemir, Ordu Gürgentepe ilçesine atanması nedeni ile veda yemeği verildi. Atamanın ardından Gündoğmuş’a veda eden Nursel Özdemir’e vatandaşlar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Sosyal medyadan kaymakama veda eden vatandaşlar duygu ve düşüncelerinin yanı sıra iyi dileklerini aktararak “Gündoğmuş halkı sizi unutmayacak” dediler.



Kaymakama veda ettiler

Gündoğmuş Kaymakamı Nursel Özdemir, Ordu Gürgentepe ilçesine atanması nedeni ile veda yemeği verildi. Yemeğe belediye Başkanı Mehmet Özeren, Cumhuriyet Başsavcısı Özgür Aydoğdu, Savcı Eren Avcı, Savcı Özgür Ekmekçi, kurum müdürleri katıldı. Kaymakamı makamında da ziyaret eden protokol üyelerine Özdemir’in Gündoğmuş’a vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür edip yeni görev yerinde başarılar diledi. Verilen yemeğe katılan misafirlerimize Gündoğmuş ilçe Kaymakam Nursel Özdemir teşekkür etti. Ordu’nun Gürgentepe ilçesine atanan Nursel Özdemir, Ordu’nun Gölköy ilçesine atanan Kaymakam Necdet Özdemir ile evlenmişti.

Gündoğmuş halkı sizi unutmayacak

Atamanın ardından Gündoğmuş’a veda eden Nursel Özdemir’e vatandaşlar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Sosyal medyadan kaymakama veda eden vatandaşlar duygu ve düşüncelerinin yanı sıra iyi dileklerini aktardılar:

Bahattin Ünsal: Biz de Sayın Kaymakamımıza teşekkür eder yeni görevinde başarılar dileriz. Seni ve hizmetlerini, insan gibi insanlığını hiç unutmayacağız.

Zeki Doğan: Kaymakamımız Nursel Hanıma, ilçemize yaptığı katkılardan dolayı teşekkür eder; yeni görevinde başarılar diliyorum.

Mustafa Göksoy: Tebrik eder, Gündoğmuş İlçemize ve de köylerine verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.

Rifat Karahan: Dört beş yıldır hakka, halka layıkıyla görevini ifa etmeye çalıştığını hep birlikte görüyoruz kızım. Yüreğinle birlikte devlet kapın halka her daim açık olsun. Kan ağlasa da için, dışın tebessüm et, halkıma hak için mütevazı ve alçak gönüllü ol. Üzme üzülme Gündoğmuş’taki gibi halkın sofrasında ol. Daha fazla nasihat size hakaret olur kızım. Unutma en güzel sevgi yolu iletişimle olur. Her şey fani, aslolan bakidir. İnsanlar geçici, insanlık ise kalıcıdır. Başarılar kızım. Ben senden razıyım, rabbimde razıdır inşallah.

Zerrin Günal: Tanışmak, ziyaret etmek kısmet olmadı ki bunu çok arzu ettim. Halkla bu kadar iç içe, tevazuuyla sofralarında bulunan, sevgiyle gülümseyen bir mülkî amir ilk kez karşıma çıktı! Ankara’da yaşayan bir Gündoğmuşlu olarak kendisini buralardan takip ettim ve gurur duydum. Hizmetleri ve hemşerilerime olan yakınlıkları için kendisine teşekkür ediyor, kutluyor ve yeni görevinde başarılarının devamını diliyorum. Yolun açık olsun zarif insan.

Mithat-Aysel Günal: Güzel güler yüzlü kaymakamımızın ilçemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Yeni görev yerinde başarılarının devamını dileriz.

Abdullah Soner Keskin: Yaptığınız bütün hizmetler için teşekkür ederiz sayın kaymakamımız. Yolunuz açık olsun, yeni görev yerinizde başarılar dilerim.

Mustafa Yılmaz: Yolu bahtı açık olsun. Yeni görev yerinde başarılar, güler yüzlü Kaymakamımız

Adem Atalay: Sayın kaymakamımıza yeni görevinde başarılar dilerim

Oğuzhan Kurt: Yolunuz açık olsun, Allah kolaylık versin Nursel hanım

Mehmet Şensoy: Sayın kaymakamımıza ilçemize ve köylerine yapmış oldukları güler yüzlü tatlı dilli hizmetlerinden dolayı sonsuz teşekkür ederiz. Yeni görev yerinde başarılarının devamını dileriz. Gündoğmuş halkı sizi asla unutmayacaktır. Güle güle gidin, Allah yardımcınız olsun.