Gülen, ziyaretçileri ağırlıyor

Gülen, ziyaretçileri ağırlıyor Gündoğmuş Belediye Başkanı seçilen ve mazbatasını alarak görevine başlayan Ali Gülen, vatandaşların tebrik ziyaretlerini kabul ediyor.

Gülen, ziyaretçileri ağırlıyor

Gündoğmuş Belediye Başkanı seçilen ve mazbatasını alarak görevine başlayan Ali Gülen, vatandaşların tebrik ziyaretlerini kabul ediyor.

Gündoğmuş Belediye Başkanı seçilen Cumhur İttifakı adayı Ali Gülen, resmi olarak göreve gelmesinin ardından yoğun ziyaretçi akınına uğruyor. Gülen'in başkanlığı döneminde ilçenin çeşitli mahallelerinden muhtarlar ve hemşehrileri, bir araya gelerek yeni başkanlarını tebrik etmek üzere ziyaretler gerçekleştiriyor.

GÜLEN’İ TEBRİK EDİYORLAR

Bedan Sulama Kooperatifi, Bedan Muhtarı ve Meclis Üyesi Mustafa Soysal liderliğindeki heyet, ilk olarak Gülen'i ziyaret edenler arasında yer alıyor. Ardından, Çamlıalan, Karaköy, Ortaköy, Yeniköy, Ümütlü, Özgür, Çaltı ve Karabul mahalle muhtarları ve temsilcileri de sırayla Gülen'e nezaket ziyaretinde bulunuyorlar.

HİZMET SÖZÜNÜ YİNELİYOR

Ziyaretler sırasında, muhtarlar ve mahalle sakinleri, Gülen'e yeni görevinde başarılar dileyerek ilçenin gelişimi ve refahı için iş birliği yapma arzularını dile getiriyorlar. Gülen ise ziyaretçilere nazik davranışları ve samimi karşılamalarıyla teşekkür ederek, ilçenin her köşesine eşit hizmet götürme sözünü tekrarlıyor. – Özlem Kaygusuz

Gülen ziyaretçileri ağırlıyor