Gümbür gümbür geliyoruz

Gümbür gümbür geliyoruz Saadet Partisi (SP) Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı Hayri Demirel, belediye başkan adaylığı ve meclis üyesi listesini İlçe Seçim Kurulu'na teslim etti

Gümbür gümbür geliyoruz

Saadet Partisi (SP) Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı Hayri Demirel, belediye başkan adaylığı ve meclis üyesi listesini İlçe Seçim Kurulu’na teslim etti. Demirel’e İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Gedikoğlu ve İlçe Başkanı Emin Keleş etti. Demirel ayrıca, 1 Mart Cuma günü gerçekleştireceği geniş katılımlı açıklamaya herkesi davet etti.
“Birbirinden değerli isimlerle hizmet için gümbür gümbür geliyoruz” diyen Demirel, seçilmesi halinde yapacağı çalışmaları anlattı. Tüm Gündoğmuşluların başkanı olacağını ve Hakkın ve haklının sesini kısmayacaklarını söyleyen Demirel, kapalı kapılar ardında hiçbir iş yapmayacaklarını ve şeffaf yönetim anlayışıyla halk ile yöneteceklerini ifade etti. Projelerinden de bahseden Demirel, “Gündoğmuş’u cazibe merkezi yapıp, turizm altyapısını otel, ulaşım ve damak zevkiyle oluşturacağız. Gündoğmuş’un su problemini kökten çözüp, su faturalarında indirime gideceğiz. Toprağımızı bereketlendirip, köylümüzün yetiştirdiği ürünleri Gündoğmuş’un dışına pazarlayacağız. Fabrika yapacağız. Kendi zeytinyağımızı, meyve suyu fabrikalarımız ile Gündoğmuş’un markasını oluşturacağız. Üreticinin yanında yer alıp, göçü durduracağız. Bize emanet edilen belediyemizin malına ve mülküne yetim malına sahip çıkar gibi sahip çıkacağız. Asla israf etmeyeceğiz” şeklinde konuştu.