Gündoğmuş'a siyasi akın

Gündoğmuş'a siyasi akın Cuma günü Gündoğmuş'ta yoğun bir siyasi hareketlilik yaşandı. Turizm Bakanı Ersoy, Saadet Partisi ekibi ve CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek ilçede temaslarda bulundu.

Gündoğmuş’a siyasi akın

Cuma günü Gündoğmuş’ta yoğun bir siyasi hareketlilik yaşandı. Turizm Bakanı Ersoy, Saadet Partisi ekibi ve CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek ilçede temaslarda bulundu.
 

TURİZM BAKANI İLÇEYE GELDİ

8 Mart Cuma günü Gündoğmuş'ta siyasi akın yaşandı ve gün boyunca hareketlilik devam etti. İlk olarak sabah saatlerinde Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, ziyaret için ilçeye geldi. İlk durağı AK Parti İlçe binası oldu. Burada partililerle bir araya gelen Ersoy, vatandaşlarla selamlaştıktan sonra Gündoğmuş’un turizm için daha iyi yerlerde olması gerektiğine vurgu yaptı. Gündoğmuş'un ekonomik ve kültürel zenginliklerini vurgulayarak, ilçenin hak ettiği desteği alması gerektiğini ifade etti. Ersoy, Şehit Orman Mühendisi Abdullah Aydın Yatılı Bölge Ortaokulu'nda kurulan gezici kütüphaneyi ziyaret etti ve ilçeden ayrıldı.

‘İLÇEMİZ 5 YIL DAHA KAYBETTİ’

Sadet Partisi, Gündoğmuş Cumhuriyet Meydanı'nda büyük bir miting düzenledi. Saadet Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ersan Bilgin, herkesin mutlu olduğu bir Antalya için çaba sarf edeceklerini söyledi. İlçe Başkanı Hayri Demirel ise , “Geldiğimiz noktada maalesef ilçemiz bir beş yıl daha kaybetti” sözleri ile ilerlemekten daha çok, Gündoğmuş’un gerilediğini ifade etti. Saadet Partisi Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı Mehmet Özkan da Gündoğmuş’un her tarafına eşit, adil hizmetleri sağlama sözü verdi.

YAĞMURA ALDIRIŞ ETMEDİLER

Mitingin hemen ardından Gündoğmuş, Muhittin Böcek'i karşıladı. Böcek, yağmurlu bir havada konuşmasını gerçekleştirdi. AK Parti’nin “Altın çağ” sloganına gönderme yapan Böcek, “Altın çağ değil, rantın çağını getirmeye çalışacaksınız “ sözleri ile damga vurdu. Böcek, Gündoğmuş’lu arı üreticileri için müjde verdi. Milletvekillerinin de katıldığı ziyarette, CHP seçim ofisinin açılışı yapıldı. Böcek daha sonra Gündoğmuş Esnaf Odası Başkanı Sultan Çetin'in evine ziyarette bulunarak başsağlığı dileğinde bulundu. 

 

Bakan Ersoy Gündoğmuş’taydı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Gündoğmuş ziyareti sırasında, ilçenin turizm potansiyelini artırmak ve hizmetlerini genişletmek için kararlı olduklarını belirtti.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Gündoğmuş’ta ilçe sakinleri, muhtarlar, partililer ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle bir araya gelerek yerel sorunları dinledi ve çözüm odaklı yaklaşımlarını vurguladı. Ersoy, Gündoğmuş'un ekonomik ve kültürel zenginliklerini vurgulayarak, ilçenin hak ettiği desteği alması gerektiğini ifade etti. Ayrıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verdikleri destekten dolayı Gündoğmuş’lulara teşekkür etti ve ilçenin önümüzdeki seçimlerde önemli bir rol oynayacağını belirtti.

‘TURİZM ALANINDAKİ PAYI ARTMALI’

Bakan Ersoy, Antalya'nın Türkiye'nin en önemli turistik merkezlerinden biri olduğunu ve bu şehrin turizm potansiyelinin yanı sıra kültürel mirasıyla da ön plana çıktığını vurguladı. Bu bağlamda, Gündoğmuş'un turizm ve kültür alanındaki payının artırılması gerektiğini dile getirdi.

‘ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ’

Ayrıca, Bakan Ersoy'un ziyaretinde ilçenin altyapı ve diğer eksikliklerine yönelik çözüm önerileri üzerine de konuşmalar yapıldı. Ersoy, ilçenin bütün eksiklerini kademe kademe gidereceklerini ve Gündoğmuş'un daha da gelişmesi için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

‘KİTAPLARIN ÖNEMİNİ VURGULAMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

Ziyaretin sonunda, Bakan Ersoy ilçedeki esnafla da bir araya gelerek onların görüşlerini dinledi ve gezici kütüphaneyi ziyaret ederek ilçedeki kültürel etkinliklere katkı sağlamayı amaçladıklarını belirtti.  Ersoy, “Antalya’mızın Gündoğmuş ilçesinde bulunan Gezici Kütüphanemize uğrayarak çocuklarımızla buluştuk. Gezici Kütüphanelerimiz ülkemizin dört bir yanına ulaşarak kitapların büyülü dünyasını herkese taşıyor, gençlerimize ve çocuklarımıza okuma tutkusunu aşılamaya devam ediyor. Bilgiyle donanmış bir toplum için kitapların önemini vurgulamaya devam edeceğiz.” İfadelerine yer verdi.– Özlem Kaygusuz