Gündoğmuş Belediyesi'nde ziyaret trafiği
Gündoğmuş Belediyesi'nde ziyaret trafiği Gündoğmuş Belediye Başkanı Ali Gülen, makamında ağırladığı yoğun ziyaretçi heyetiyle ilçenin ve bölgenin gündemine dair istişarelerde bulundu.
Gündoğmuş Belediyesi’nde ziyaret trafiği
Gündoğmuş Belediye Başkanı Ali Gülen, makamında ağırladığı yoğun ziyaretçi heyetiyle ilçenin ve bölgenin gündemine dair istişarelerde bulundu.
Gündoğmuş Belediye Başkanı Ali Gülen, yerel yönetim anlayışı çerçevesinde toplumun her kesimiyle bir araya gelmeye devam ediyor. Belediye binasında gerçekleşen ziyaretlerde; bürokrasiden emniyete, sanat dünyasından muhtarlara kadar pek çok isim Başkan Gülen ile bir araya geldi.
BÖLGE PROTOKOLÜ VE SANAT DÜNYASI BİR ARADA
Başkan Gülen’in ilk konuğu Gündoğmuş Orman İşletme Müdürü Aytekin Deniz oldu. Ardından komşu ilçe Gazipaşa’dan gelen misafirlerini ağırlayan Gülen; Göç Mahallesi muhtar azası Ercan Yiğit, polis memuru Fatih Çağlayan, Gazipaşa’nın sevilen yerel sanatçısı Hatice Bacı ve eşi Adem Özdemir ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.
MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTISI
İlçenin yerel sorunlarının ve projelerinin de ele alındığı görüşmeler kapsamında, Köprülü ve Pembelik mahalle muhtarları ile hemşehriler de belediyede misafir edildi. Mahalle sakinlerinin taleplerini bizzat dinleyen Başkan Gülen, nazik ziyaretlerinden dolayı tüm konuklarına teşekkürlerini iletti.
"KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIK"
Ziyaretlerin ardından kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı Ali Gülen; "Nazik ziyaretleri ve hoş sohbetleri için her bir misafirimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gündoğmuş için birlik ve beraberlik içinde çalışmaya, hemşehrilerimizi belediyemizde ağırlamaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. – İbrahim Barış Başar