Gündoğmuş damgası

Gündoğmuş damgası İYİ Parti'nin Antalya 1

Gündoğmuş damgası

İYİ Parti'nin Antalya 1. Olağan Kongresi’nde mevcut il başkanı Mehmet Başaran seçildi. Gündoğmuş İlçe Başkanı Çatalkaya, Başaran’ın listesinden kurultay delegesi oldu. Çatalkaya, 20 Eylül’de Ankara’da gerçekleştirilecek İYİ Parti 2. Olağan Kurultayı’nda oy kullanacak.

Antalya İYİ Parti’de 

İYİ Parti'nin Antalya 1. Olağan Kongresi’nde mevcut il başkanı Mehmet Başaran seçildi. Gündoğmuş İlçe Başkanı Çatalkaya, Başaran’ın listesinden kurultay delegesi oldu.

İYİ Parti’nin Antalya 1. Olağan İl Kongresi 1 Eylül Salı günü gerçekleştirildi. Kongreye İYİ Parti'nin Antalya ve çeşitli illerdeki milletvekilleri, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve delegeler katıldı. Kongre salonuna gelen kişilerin girişte maske ve vücut sıcaklığı kontrolü yapıldı. Açılış konuşmalarının ardından il başkanlığı için aday olan mevcut başkan Mehmet Başaran ile Ali Adnan Kaya da konuşmalarını gerçekleştirdi.
Cam Piramit Kongre ve Fuar Merkezi’ndeki kongrede mevcut İl Başkanı Mehmet Başaran ve Ali Adnan Kaya başkanlık için yarıştılar. Kongre sonucunda Mehmet Başaran 340 oy alarak tekrar il başkanı seçildi. Rakibi Ali Adnan Kaya ise 215 oy aldı.

ÇATALKAYA KURULTAY DELEGESİ

İl kongresinde Gündoğmuş İlçe Başkanı Emir Ali Çatalkaya, 565 oy ile 60 kişilik Genel Merkez Kurultay delegesi listesine girdi. Çatalkaya, 20 Eylül’de Ankara’da gerçekleştirilecek İYİ Parti 2. Olağan Kurultayı’nda oy kullanacak. – Mesut Uygur