Gündoğmuş İYİ olacak

Gündoğmuş İYİ olacak İYİ Parti'nin Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı olmasına kesin gözüyle bakılan Sultan Çetin resmen açıklandı

Gündoğmuş
İYİ olacak

İYİ Parti’nin Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı olmasına kesin gözüyle bakılan Sultan Çetin resmen açıklandı. Gündoğmuş’un ilk, Antalya’nın tek kadın belediye başkan adayı Çetin ilk açıklamasında “Bir kere de bir kadına şans verilsin. İyi niyetimizle, sağlıklı, gülümseyen, huzurlu bir toplum oluşturacağız” dedi.

BİR KADINA ŞANS VERİN
İYİ Parti, haftasonu 99 belediye başkan adayını açıkladı. Açıklanan arsında Antalya’dan Gündoğmuş’ta Sultan Çetin, Alanya’da Abdullah Sönmez, Serik’te Yusuf Mecek de yer aldı. İYİ Parti ve CHP’nin ittifak adayı olan Çetin’e çok sayıda tebrik mesajı geldi. İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Aydın ve İlçe Başkanı Bahattin Ünsal da Çetin’i tebrik etti. “Bir kere de bir kadına şans verilsin” diyen Çetin, herkesin desteğini beklediğini belirtti. Çetin, 31 Mart günü Gündoğmuş’un İYİ Parti ile özlediği yönetime kavuşacağını söyledi.
MUTFAĞI YÖNETEN
HER TARAFI YÖNETİR
Gündoğmuş için yapacaklarını anlatan Çetin, “Mutfağı yöneten her tarafı yönetebilir, buna inanın. İnsanların özgürlüğüne kavuşması, daha demokratik, daha emeğe saygılı, daha üretime yönelik bir politika geliştireceğiz. Daha doğaya saygılı, tarımsal anlamda, pazar anlamında kalkınmanın öncüsü olacak bir sistem getireceğiz. Nüfusun geri dönmesi, zeytinyağı üretiminde, soğuk hava depoları ile yatırımların öncüsü olabilecek bir çalışma yapacağız. İyi niyetimizle, sağlıklı, gülümseyen, huzurlu bir toplum oluşturacağız” dedi.

-Mesut Uygur