Gündoğmuş MEB-AKUB ekibi kuruldu

Gündoğmuş MEB-AKUB ekibi kuruldu AKUB Ekibine Gündoğmuş'tan büyük katılım sağlanıyor. Gündoğmuş okul ve kurumlarından toplam 19 öğretmen ve personel eğitimlere katılmak için gönüllü oldu.

Gündoğmuş MEB-AKUB ekibi kuruldu

AKUB Ekibine Gündoğmuş’tan büyük katılım sağlanıyor. Gündoğmuş okul ve kurumlarından toplam 19 öğretmen ve personel eğitimlere katılmak için gönüllü oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) işbirliği kapsamında, olası afet ve acil durumlarda etkin destek sağlamak ve organizasyon kalitesini artırmak amacıyla ilimizde görevli kadrolu personellerden (İdareci, Öğretmen) oluşan Gündoğmuş Eğitim Camiası, Alanya AKUB (Afet ve Acil Durum Koordinasyon Merkezi) Ekip Lideri Ethem Uslu'nun 11 Ocak 2024 Perşembe günü düzenlediği bilgilendirme toplantılarına büyük ilgi gösterdi. Toplantılarda, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Atik ile birlikte Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren de ziyaret edildi. AKUB ekibine Gündoğmuş İlçesi'nden 19 öğretmen ve personel katılım göstererek eğitimlere gönüllü oldu. Eğitimlere katılan isimler arasında Ali Atik, Harun Kaya, Müzeyyen Kasapoğlu, Tahir Bağış, Osman Kaldan, Fatma Aksoy, Esin Büyükköksin, Tuğçe Kaya Baykuş, Koray Altıntaş, Sevgi Oğuz Yağmur, İrfan Gürbüz, Hakan Cerim, Oğuzhan Yağmur, Zeynep Arpa, Fitnat Bahar Bolat, Beyzanur Baydaş, Gamze Tanişan, Fatma Sevda Şanlı ve Aslı Parlak gibi isimler bulunuyor. – Haber Merkezi

Gündoğmuş MEB-AKUB ekibi kuruldu