Gündoğmuş'ta anne dehşeti 

Gündoğmuş'ta anne dehşeti  Sık sık psikolojik sorunlarını gerekçe göstererek kavga çıkardığı öne sürülen Burcu Ç., 1 yaşındaki bebeğini boğarak öldürdü. Boğmaya çalıştığı 4 yaşındaki diğer çocuğu ise, eşinin müdahalesi ile kurtarıldı.

Gündoğmuş’ta anne dehşeti 

Sık sık psikolojik sorunlarını gerekçe göstererek kavga çıkardığı öne sürülen Burcu Ç., 1 yaşındaki bebeğini boğarak öldürdü. Boğmaya çalıştığı 4 yaşındaki diğer çocuğu ise, eşinin müdahalesi ile kurtarıldı.

1 YAŞINDAKİ ÇOCUK ÖLDÜ

İddaya göre, Gündoğmuş'ta bir anne, bebeğini boğarak öldürdü. Balkaya mahallesi’ndeki evde Fatih U., annesi ve 5 çocuk ile birlikte yaşayan Burcu Ç. Pazar gecesi yaşadığı bunalım sonrası 2 çocuğundan birini boğarak öldürdü.

Gündoğmuş'un Balkaya Mahallesi'nde büyük bir vahşet yaşandı. İşten dönen Fatih U. (37) eve geldiği ve Burcu Ç.’nin diğer oda da olduğunu öğrendi. Kapıyı çalan Fatih U.’ya Burcu Ç., moralim bozuk deyip geri gönderdiği, Burcu Ç.’nin bir süre odadan çıkmadığını fark eden Fatih U. Bunun üzerine tekrar kapıyı çaldığı, Burcu Ç.’nin Fatih U.’ya kapının ardından çocukları boğdum demesi üzerine, Fatih U. Kapıyı kırarak içeri girdiği sırada 1 yaşındaki bebeğin hareketsiz olduğunu fark etti. Diğer 4 yaşındaki çocuğun ise zor nefes aldığını gördü.  Odadaki manzara karşısında dehşete düşen Fatih U., eşinin 1 yaşındaki Miraç Ç.’yi öldürdüğünü, 4 yaşındaki Muhammet Efe D.’yi de öldürmeye çalıştığını fark edince Burcu Ç.’ye müdahele etti ve 112’i aradı.

YURDA YERLEŞTİRİLDİ

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık görevlileri sevk edildi. Sağlık ekipleri 1 yaşındaki Miraç’ın hayatını kaybettiğini belirleyip 4 yaşındaki Muhammet Efe D.’yi tedaviye altına aldı. Tedavisi tamamlanan Muhammet Efe D., Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından alınarak yetiştirme yurduna yerleştirildi. Küçük Miraç'ın cenazesi ise otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Antalya Grup Başkanlığı’na gönderildi.

ANNE TUTUKLANDI

Öz çocuğunun birini öldürüp, diğerini öldürmeye çalışan Burcu Ç. ise ilk önce Gündoğmuş Jandarma’da gözetim altında tutulup daha sonra sorgusu yapılmak üzere adliyeye sevk edildi. Fatih U. İfadesinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Burcu Ç. İse savcılıktaki ifadesinin tamamlanmasının ardından Alanya Kapalı Cezaevine gönderildi.

anne dehşeti ölüm çocuk