Gündoğmuş'ta depremzedeler için kermes düzenlendi

Gündoğmuş'ta depremzedeler için kermes düzenlendi Gündoğmuş Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Kahramanmaraş merkezli asrın felaketi için kermes çadırı kuruldu.

Gündoğmuş’ta depremzedeler için kermes düzenlendi

Gündoğmuş Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Kahramanmaraş merkezli asrın felaketi için kermes çadırı kuruldu.

Yüzyılın en büyük felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizi etkileyen depremlerde etkilenen vatandaşlarımıza tüm yurtta olduğu gibi Gündoğmuş’ta da yardımlar sürüyor. Gündoğmuş Cumhuriyet meydanında gerçekleştirilen kermeste, hazırlanan tatlılar, gözlemeler, yayık ayranı ve yöresel tatların yer aldığı etkinlik, sabahın erken saatlerinden itibaren başladı ve oldukça yoğun geçti.

41 BİN TL TOPLANDI

Antalya Valiliği koordinasyonunda tüm okullarda olduğu gibi Gündoğmuş ilçe ve mahallerindeki bulunan, Merkez İlkokulu, Ümütlü İlkokulu, Kardelen Anaokulu, Yatılı Bölge ve İmam Hatip ortaokulu ile Çok Programlı Anadolu Lisesi’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği “Gündoğmuş Tek Yürek Kermesinde” toplamda 41 bin tl. toplandı. Elde edilen gelir depremzedeler için açılan AFAD hesaplarına aktarıldı. Milli Eğitim Müdürlüğünün sitesinden yapılan açılamada “Kadirşinas Gündoğmuş halkına ve özellikle Kadınlara, analara; değerli eğitim yöneticilerimiz öğretmenlerimiz ve sevgili öğrencilerimize canı gönülden teşekkür ederiz. Her daim millet olarak birlik beraberlik içinde olmayı Yüce Allahtan temenni ederiz. Rabbim milletimizi ülkemizi afetlerden korusun.” Dendi. Hasan Özmen

deprem kermes