Gündoğmuş'ta Gülen dönemi başladı

Gündoğmuş'ta Gülen dönemi başladı Gündoğmuş Belediye Başkanlığı'na seçilen Ak Parti'li Ali Gülen, Salı günü mazbatasını alır almaz Belediye'ye giderek görevine resmen başladı. Belediye'de görev devir tesliminin olmaması ise dikkat çekti. Sözlerine İlçe Başkanı ve Kadın Kolları Başkanı'na teşekkür ederek başlayan Başkan Gülen 'Bu seçimin kaybedeni yoktur. Kazanan halktır, kazanan Gündoğmuş'tur. Allah bizi mahcup etmesin.' dedi.

Gündoğmuş’ta Gülen dönemi başladı

Gündoğmuş Belediye Başkanlığı’na seçilen Ak Parti’li Ali Gülen, Salı günü mazbatasını alır almaz Belediye’ye giderek görevine resmen başladı. Belediye’de görev devir tesliminin olmaması ise dikkat çekti. Sözlerine İlçe Başkanı ve Kadın Kolları Başkanı’na teşekkür ederek başlayan Başkan Gülen “Bu seçimin kaybedeni yoktur. Kazanan halktır, kazanan Gündoğmuş’tur. Allah bizi mahcup etmesin.” dedi.

GÖREVE RESMEN BAŞLADI

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde yüzde 41,02 oy oranıyla Gündoğmuş Belediye Başkanlığı’na seçilen Ali Gülen, mazbatasını aldıktan sonra, belediye binasına giderek başkanlık görevine resmen başladı. Başkan Gülen’e Gündoğmuş Ak Parti İlçe Başkanı Ali Arslan, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Asiye Eren, Meclis üyeleri Mehmet Ayrancı, Ramazan Kızılkaya, Mustafa Soysal, Oktay Demir ve ilçe, kadın ve gençlik kolları ile beraber geldi.

GÜNDOĞMUŞ İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ

Çıktığımız yolda hiç kimseye yapamayacağımız bir şeyi söylemedik. Tabiki rahatsızlıklarımız var. Şu anda bu belediye personelini bu belediyenin kaldırması mümkün değil. Bu bir intikam falan değil. 35 kişinin 25 gün içinde bu belediyeye sığdırılması, bu belediye bunu kurtarmaz. Personele parayı dağıt, kendinde maaşını al, Köprülüye ne taş döşeyebilir, Bedan’a ne beton dökebilir. Biz Gündoğmuş’un çıkarları için mücadele edeceğiz. Bunda siyasi bir şey yok.

YANLIŞ ALGILARDA HALKI AYDINLATACAĞIZ

Herkes bana oy vermek zorunda değil. Yanlışlarımızda bizi illaki basın olarak değil, tüm seçmen olarak uyarın. Bizde insanız, hata yapabiliriz. Ama lütfen herkes bizi hatalarımızda uyarsın. Biz yanlış bir karar getirirsek, ne muhalefet, ne bizim meclis üyelerimiz evet dememeli. Gündoğmuş’un lehine olacak şeylerde, herkesten onay bekliyoruz. Biz doğru bildiğimizi yapacağız. Bizim doğru bildiğimiz halk tarafından yanlış algılanır ise bunu da aydınlatacağız.

ARSLAN, HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Ak Parti Gündoğmuş İlçe Başkanı Ali Arslan’da verdiği mesajlarda şu konulara değindi. “Yeni bir yola girdik. Yolun başında başkanımız gerekli uyarıları yaptı. Ben ilçe başkanı olarak yanındayım. Sizlerin de yanındayım. Gündoğmuş’unda yanındayım. İnşallah bu süreçte Gündoğmuş yüzünün akıyla çıkar. İyi değerlendirir başkanım bunu. Arkamızda hükümetimiz var. Teşkilatlarımız var. Belki teşkilatlarımızda yenilikler olacaktır. Biri gider biri gelir. Küsüp darılacak bir şey yok. Gündoğmuş bizi uyardı. Bundan faydalanarak ilçemizi nasıl kalkındırabiliriz. Nasıl nüfus getirici işler yaptırabiliriz. Ben şuna inanıyorum, Gündoğmuş ve İbradı bundan faydalanacak. Kısacası bu süreci iyi değerlendirmemiz lazım. Bu nüfusu on bine, on beş bine nasıl çıkarırız. O zaman daha güzel bir Gündoğmuş bizi bekliyor. İnşallah bunu da Ali başkanımız olsun, teşkilatlarımız olsun üzerine düşen görevi yapar, bu süreçten faydalanırız. Ali başkanımıza kolay gelsin.

Başkan Gülen, Mazbatasını aldı

Cumhur İttifakı’ndan seçilen Gündoğmuş Belediye Başkanı Ali Gülen, mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Başkanı Mehmet Hanifi Sütçü’nün elinden aldı. Başkan Gülen, “Gerçekten güzel bir seçim oldu kavgasız gürültüsüz. Bizim sizlerle ve brokrasi ile diyaloğumuz güzel bir şekilde geçecek.  Bunda sizlerin de büyük emeği var. Çok teşekkür ederim” dedi.

SEVGİ VE HOŞGÖRÜ KAZANDI

Gündoğmuş Adliye binasında düzenlenen törenle Gündoğmuş Belediye Başkanı Ali Gülen ve Ak Parti belediye meclis üyesi mazbatalarını aldı. Gündoğmuş İlçe Seçim Kurulu Başkanı Mehmet Hanifi Sütçü, “İnsanların kalbine ve gönlüne girebildiği için başkan beyi tebrik ediyorum” diyerek, mazbatayı Gündoğmuş Belediye Başkanı Ali Gülen’e takdim etti. Salonda bulunan meclis üyelerinin çoşku dolu alkışları ile “Mazbata teslimi yapıldı. Seçimin kaybedeni olmadığı vurgulandı. Kazanan Gündoğmuş’tur denildi. Gündoğmuş’umuza ve Antalya’mıza hayırlı olsun diyen başkan Ali Gülen, “Bu seçimde her zaman söylediğim gibi sevgi kazandı, kardeşlik kazandı, iyi niyet ve hoşgörü kazandı” dedi. Bizler bunu büyüteceğiz. Nefreti ve kavgayı değil,  her zaman sevgiyi büyütmek için çalışacağız. Gündoğmuş’lular mutlu olacak. Umarım bize güvenenlere mahcup olmayız.” diye konuştu. – Mesut Uygur

Gündoğmuş’ta Gülen dönemi başladı