Gündoğmuş'ta seçim ruhu

Gündoğmuş'ta seçim ruhu Gündoğmuş'ta yerel seçim heyecanı, partiler arası iş birliği ve hoşgörüyle renkleniyor. CHP'den Belediye Başkan Adayı Nurettin Sönmez'i ziyaret eden Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Gürses, anlamlı bir barış mesajı verdi.

Gündoğmuş’ta seçim ruhu

Gündoğmuş'ta yerel seçim heyecanı, partiler arası iş birliği ve hoşgörüyle renkleniyor. CHP'den Belediye Başkan Adayı Nurettin Sönmez'i ziyaret eden Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Gürses, anlamlı bir barış mesajı verdi.

İYİ Partili Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Gürses, CHP’den rakip adayı Nurettin Sönmez'i ziyaret ederek seçim sürecine olumlu bir ivme katmış oldu. Ziyaret sırasında Mehmet Ali Gürses, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, Gündoğmuş'un geleceği için iş birliği çağrısında bulundu. Gürses, “Kazanan Gündoğmuş ve demokrasimiz olsun.” mesajı verdi.

SÖNMEZ ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Öte yandan CHP’li başkan adayı Nurettin Sönmez de seçim çalışmalarına başladı. Bu kapsamda köyleri ziyaret eden Sönmez, ziyaretlerinde ilçenin ihtiyaçlarına yönelik beklentileri dinledi. Gündoğmuş'taki ziyaretleri sırasında vatandaşlardan gördüğü ilgi ve samimiyetten memnun olan Sönmez, toplumcu bir belediyecilik anlayışını, halkla birlikte hayata geçireceğini dile getirdi. 4’te

GÜRSES’TEN BARIŞ MESAJI

Gündoğmuş Belediye Başkan adayı Mehmet Ali Gürses, ilçedeki diğer başkan adayları ile olan samimiyetiyle dikkat çekerek barış mesajı veriyor.

İYİ Partili Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Gürses, Gündoğmuş’ta seçim çalışmaları kapsamında ilçede ziyaret edilmedik yer bırakmıyor. Gündoğmuş’u kalkındıracak projelerini tek tek gezdiği yerlerde vatandaşlara aktaran ve ilçedeki vatandaşların da sorunlarına kulak veren Gürses, diğer partiden de aday olanlarla barışçıl bir siyaset içerisinde rekabetini sürdürüyor. Gürses, CHP Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı Sayın Nurettin Sönmez’i ziyaret ederek sohbet etti. Sönmez’e seçim çalışmalarında başarı dileklerini iletti.

‘KAZANAN GÜNDOĞMUŞ OLSUN’

Adeta barış mesajı veren Gürses, “ Kazanan Gündoğmuş ve demokrasimiz olsun.” İfadelerini kullandı.

Gündoğmuş’ta seçim ruhu