Gündoğmuş'u üzen vefat

Gündoğmuş'u üzen vefat Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nda uzun yıllar Antalya Yatırım Destek Ofisi Koordinatörlüğü görevini yürüt Alaattin Özyürek vefat etti.

Gündoğmuş’u üzen vefat


Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nda uzun yıllar Antalya Yatırım Destek Ofisi Koordinatörlüğü görevini yürüten Alaattin Özyürek vefat etti.

BAKA'da çalışırken beyin tümörüne yakalanan, 2 yıldır İstambul'da kanser tedavisi gören ve Alanya'da kaldırıldığı hastane de bu gün hayatını kabeden Özyürürek’in vefat haberinin ardından BAK'da, “Uzun yıllar Antalya Yatırım Destek Ofisi Koordinatörlüğü görevini yapmış olan mesai arkadaşımız Alaattin Özyürek’in vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, sevdiklerine ve tüm yakınlarına sabır diliyoruz” diyerek başsağlığı mesajı yayımlandı.

ÖZYÜREK KİMDİR

Ekim 1979 Güneycik doğumlu olan Alaattin Özyürek, İlkokulunu Güneycik mahallesi'nde okumuş, buradaki eğitiminin ardından Antalya Anadolu Lisesi'ni kazanmış ve oradan da Ankara Hukuk Fakültesini bitiren Özyürek okuma yazma bilmeyen bir anne ve babanın çocuğu olmamasına rağmen başarılı bir eğitim hayatı ile önce Amerika'da maliye üzerine mastır, daha sonra Türkiye'de Hazinede görev almış, ve son olarakta Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nda çalışarak doğduğu topraklara faydılı olmaya çalışmış, Alanya ve Gündoğmuş’ta birçok yatırımcıya da danışman olarak hizmet ve destek vermiş birisi. Özyürek’in cenazesi yarın Gündoğmuş’un Güneycik Mahallesinde öğle namazına müteakip defnedilecek. Gündoğmuş Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.  -Özlem Kaygusuz

Gündoğmuş’u üzen vefat