'Gündoğmuş'u yeniden ayağa kaldıracağız'

'Gündoğmuş'u yeniden ayağa kaldıracağız' 8 Mart'ta ilçemize gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, proje tanıtım toplantısında Gündoğmuş'lulara seslenerek, 'Gündoğmuş'ta yapmamız gereken ne varsa yapmaya çalışacağız' dedi.

‘Gündoğmuş’u yeniden ayağa kaldıracağız’

8 Mart’ta ilçemize gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, proje tanıtım toplantısında Gündoğmuş’lulara seslenerek, “Gündoğmuş'ta yapmamız gereken ne varsa yapmaya çalışacağız” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Böcek, İbradı, Akseki ve Gündoğmuş’taki CHP seçim koordinasyon merkezlerinin açılışını gerçekleştirdi. Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Antalya Milletvekili Cavit Arı ve başkan adayları da Böcek’in yanında yer aldı.

BİTKİLER DEĞERLENDİRİLECEK

İlk olarak İbradı'ya giden Başkan Böcek, İbradı pazarındaki esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Daha sonra CHP İl Başkanı Nail Kamacı ve Antalya Milletvekili Cavit Arı ile birlikte İbradı Belediye Başkanı Serkan Gedik’in seçim koordinasyon merkezini açtı. Başkan Böcek, vatandaşlara seslenirken, Tıbbi Aromatik Bitki İşleme Tesisi kuracaklarını ve Antalya'nın eşsiz bitkilerini değerlendireceklerini ifade etti. Ardından, CHP İbradı Belediye Başkan Adayı Serkan Gedik ile engel tanımayan Elif Düzenli ve ailesini ziyaret etti.

ALABALIK ÇİFTLİĞİ MÜJDESİ

Akseki'ye geçen Başkan Böcek, CHP Akseki Belediye Başkan Adayı İlkay Akca ile seçim koordinasyon merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Akseki ve Finike'de alabalık çiftlikleri kuracaklarını müjdeleyen Başkan Böcek, alabalık yetiştiriciliğini yaygınlaştıracaklarını ve istihdam sağlayacaklarını belirtti. Başkan Böcek, Akseki'de vatandaşlarla bir araya gelerek, Akseki Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Başkanı Ömer Faruk Yılmaz'ı ziyaret etti. Akabinde, Akseki Belediye Başkan Adayı İlkay Akca ile birlikte Akseki Kadın Kooperatifi Başkanı Sevim Ün ve üyelerini ziyaret ederek Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutladı ve çiçek verdi.

ARICILARA DESTEK

Akseki ve İbradı ziyaretlerinin ardından saat 16:30'da ilçeye gelen Böcek, yağmurlu bir havada konuşmasını gerçekleştirdi. Milletvekillerinin de katıldığı ziyarette, CHP seçim ofisinin açılışı yapıldı.  Başkan Böcek, CHP’nin seçim koordinasyon merkezinin açılışında arıcılara destek olacaklarını belirterek, Bal Paketleme Tesisi kuracaklarını açıkladı. Böcek, bal üreticilerinin paketleme sorununu çözeceklerini ve seyyar olarak bal paketleme ünitelerini Bal Paketleme Tesisi’nde üreticilerin kullanımına sunacaklarını ifade etti.

‘RANTIN ÇAĞINI GETİRMEYE ÇALIŞACAKSINIZ’

Böcek, seçim ile ilgili yaptığı konuşmasında da , “O yangınlarda biliyorsunuz hastaneden yeni çıkmıştım ama yine de içim el vermedi Gündoğmuş'a geldim. Orada duygulandığım anda birileri siyaset yapmıştı ama ben orada o isyanı, buranın yangınını görmemiş olsaydım herhalde bazı yerleri yangına teslim etmiş olacaktık. Gündoğmuş'u ne yakacağız ne yaktıracağız. Bizi seçtiğinizde mazot 6 liraydı şimdi 46 lira çiftçimiz üretemez oldu. Şimdi gelmişsiniz "altınçağ" sizin ne getireceğinizi biz biliyoruz. Rantın çağını getirmeye çalışacaksınız. Ama asla gücünüz yetmeyecek. Tarımsal sulama olur, çiftçilerimize fide dağıtımı her türlü yardımı yapmaya çalıştık. İçme suları ile ilgili olsun altyapI ile ilgili her türlü desteği yapmaya çalıştık. Antalya'da bu yörük çocuğunu tekrar seçmeniz durumunda Gündoğmuş'ta yapmamız gereken ne varsa yapmaya çalışacağız.  Azimle gururla İnşallah 5 yıl daha sizlerle beraber olmak dileğiyle.” İfadelerini kullandı.

Daha sonra Böcek, Gündoğmuş Esnaf Odası Başkanı Sultan Çetin'in evine ziyarette bulunarak başsağlığı dileğinde bulundu. – Özlem Kaygusuz  

‘Gündoğmuş’u yeniden ayağa kaldıracağız’