Gündoğmuş'a bayan kuaför salonu açıldı

Gündoğmuş'a bayan kuaför salonu açıldı Gündoğmuş'a Dilek Uyar tarafından bayan kuaföre açıldı

Gündoğmuş'a bayan kuaför salonu açıldı

Gündoğmuş’a Dilek Uyar tarafından bayan kuaföre açıldı. Prenses Güzellik Salonu adından kuaför Gündoğmuş'lu bayanlara hizmet vermeye başladı.

Gündoğmuş’a Prenses Güzellik Salonu adında bayan kuaförü açıldı. Aslen Gündoğmuş Çayırözü Mahallesi’nden ve uzun yıllar Antalya’da kuaförlük yapan Dilek Uyar, memleketinde bir bayan kuaförü salonu olmaması üzerine bu eksiliği gidermek için harekete geçti. Gündoğmuş'lu kadınlara fırsat olacak kuaför salonu geçen hafta açıldı. Açılış kurdelesini Dilek Uyar, babası Ramazan Uyar ve kayınpederi Ramazan Kaya ile birlikte kesti.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılışa Gündoğmuş Esnaf Odası Başkanı Sultan Çetin, İYİ Parti İlçe Başkanı Emir Ali Çatalkaya, Gündoğmuş Gazetesi İmtiyaz sahibi Mesut Uygur da katıldı.

Prenses Güzellik Salonu işletme sahibi Dilek Uyar, açılışa katılan misafirlerle yakından ilgilenerek ikramlarda bulundu.

Uyar, “Gündoğmuş’ta daha önce bayan kuaförü açılmış olsa da uzun zamandır olmamasının yokluğu hissediliyordu. Tam kapsamlı olarak hizmet veriyoruz.  Saç kesimi, fön, boya, röfle, balyaj, keratin bakımı, ağda, cilt maskesi, kıvırıp saçları düzleştirme, gelin saçı, kına, nikah, düğün, nişan sacları yapıyoruz. Gündoğmuş' a ve Gündogmuşlu bayanlara hizmet etmek etmekten zevk duyarız” dedi.

BİR EKSİKLİĞİ GİDERDİ

Gündoğmuş Gazetesi Mesut İmtiyaz sahibi Mesut Uygur da “İlçemiz adına iyi bir gelişme.

İlçemizde bu tarz işletmelerin desteklenmesi gerekir. Bayan girişimcilerin ilçemizde çoğaldığını görmek memnuniyet verici. Bayan kuaförü ilçemize de büyük eksiklikti. Dilek Uyar Hanım'a ilçemizdeki bu eksikliği giderdiği teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun” diye konuştu. – Burcu Mutlu