'Gündoğmuş'a da hizmet veriyor'

'Gündoğmuş'a da hizmet veriyor' Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kiriş ve Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhek

‘Gündoğmuş’a da
hizmet veriyor’



Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kiriş ve Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Bülent Adil Taşbaş, Ankara'da bir dizi ziyarette bulundu. Toklu, Kiriş ve Taşbaş, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Yardımcısı Ömer Bulut, TOKİ Daire Başkanı Ertuğrul Kurt, Sağlık Bakanlığı, Tıbbi Cihaz ve Hizmet Alımları Planlama Dairesi Başkanı Hüseyin Dalgalı, Tedarik Planlama, Stok ve Lojistik Yönetimi Daire Başkanı İrem Mühürcü, Sağlık Bakanı Yardımcısı Muhammet Güven ve Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Hüseyin İnceöz'ü ziyaret etti.
TOKİ ziyaretlerinde ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin fiziki olarak iyileştirilmesi konusunda görüşmeler yapılırken, tıbbi cihazların artırılması konusunda söz alındı. Ziyaretlerin yararlı geçtiğini belirten Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, şunları söyledi: “Ankara’da önce TOKİ Başkan Yardımcısı ile görüştük. Ardından yine hastanemizin fiziki koşullarıyla ilgili TOKİ ile görüşmeler yaptık. Daha sonra Sağlık Bakanlığı’na geçtik. Sağlık Bakanlığı’nda da yeni cihazlar ve yine aynı şekilde personelle ilgili genel müdürlükle bazı görüşmeler yaptık. Sağlık Bakan Yardımcısı Sayın Muhammed Güven'le bir araya geldik. Alanya’daki sağlık turizmi ve sağlık yatırımlarıyla ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Vatandaş artık tedavi için Antalya’ya gitmiyor. Hatta pek çok ilçeden vatandaşlar tedavi için Alanya’ya geliyor. Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi sadece Alanya’ya değil, Anamur, Sarıveliler, Manavgat ve Gündoğmuş’a da hizmet veriyor. Ankara programımızın sonunda ise Alanyalı Dışişleri Bakanı Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’nu havalimanından Singapur’a uğurladık.”