GÜNDOĞMUŞ'A GELECEK

GÜNDOĞMUŞ'A GELECEK Antalya ilçelerini ziyaret programına başlayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gündoğmuş İlçe Teşkilatı ile Manavgat'ta buluştu

GÜNDOĞMUŞ’A GELECEK

Antalya ilçelerini ziyaret programına başlayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gündoğmuş İlçe Teşkilatı ile Manavgat’ta buluştu. Akşener, ilerleyen günlerde Gündoğmuş’a da gelecek.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Antalya ilçe ziyaretleri kapsamında 19 Ocak Pazar günü Gazipaşa Havaalanı’na geldi. İYİ Parti Gündoğmuş İlçe Teşkilatı da Akşener’in Manavgat programına katıldı. Manavgat’taki toplantı hakkında bilgi veren Gündoğmuş İlçe Başkanı Bahattin Ünsal, “Genel başkanımızdan Gündoğmuş'a geleceği haberini almakla çok bahtiyar olduk. İnşallah kendisini Antalya’ya bir dahaki gelişince Gündoğmuş'umuzda ağırlayacağız. Gündoğmuş'umuzu ve meselelerini yerinde görecek. Kendilerini ağırlamaktan Gündoğmuş olarak mutlu olacağız” dedi. 

Akşener Gündoğmuş’a gelecek

Antalya ilçelerini ziyaret programına başlayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gündoğmuş İlçe Teşkilatı ile Manavgat’ta buluştu. Akşener, ilerleyen günlerde Gündoğmuş’a da gelecek.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Antalya ilçe ziyaretleri kapsamında 19 Ocak Pazar günü Gazipaşa Havaalanı’na geldi. Pazartesi günü Gazipaşa, Alanya, Manavgat, Serik ve Aksu'yu; Salı günü de batı ilçelerini gezerek teşkilatlar ve esnafı ziyaret etti. İYİ Parti Gündoğmuş İlçe Teşkilatı da Akşener’in Manavgat programına katıldı. Karşılamada Gündoğmuş'tan Bahattin Ünsal, Sultan Çetin, Mustafa Kemal Erdem, Musa Kızılkaya, Bilal Arslan, Nuray Örs, Emir Ali Çatalkaya, Mehmet Örs, Mehmet Altıner, Mehmet Çetin ve Manavgat'ta yaşayan bazı Gündoğmuşlular bulundu.
‘GÜNDOĞMUŞ’TA AĞIRLAYACAĞIZ’
Manavgat’taki toplantı hakkında bilgi veren Gündoğmuş İlçe Başkanı Bahattin Ünsal, şunları söyledi: “Genel başkanımızdan Gündoğmuş'a geleceği haberini almakla çok bahtiyar olduk. İnşallah kendisini Antalya’ya bir dahaki gelişince Gündoğmuş'umuzda ağırlayacağız. Gündoğmuş'umuzu ve meselelerini yerinde görecek. Kendilerini ağırlamaktan Gündoğmuş olarak mutlu olacağız. Her partiden Gündoğmuşluyu şimdiden Akşener Başkanımızı karşılamaya davet ediyoruz.
‘TEK ADAM REJİMİ BİTMELİ’
Bu ziyarette her zaman olduğu gibi tek adam rejiminin yarattığı sıkıntılar öne çıktı. Bu rejimi reddedenlerin oranının her geçen gün artarak yüzde 64’ü aştığı, bir an önce bir anayasa değişikliği ile iyileştirilmiş, kusurlarından arındırılmış parlamenter demokratik sisteme geçilmesi gerektiği vurgulandı. Uyuşturucunun gençlik için büyük tehlike olduğu, bunun grup konuşmasında ve milletvekillerimizce mecliste dile getirileceği sözü verildi. Yukarıda siyasetçilerin birbirlerine hakaret ederek konuşmasının tabanı da olumsuz etkilediği, İYİ Parti'nin hakaret eden değil, fikir üreten siyaset yapacağı vurgulandı.” – Mesut Uygur