Gündoğmuşlu Toprağın Sultanları Antalya'da

Gündoğmuşlu Toprağın Sultanları Antalya'da Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğünün başlatmış olduğu 'Toprağın Sultanları' projesi kapsamında Gündoğmuşlu Kadın Çiftçiler tarihi ve kültürel yerleri ziyar

Gündoğmuşlu Toprağın Sultanları Antalya’da



Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğünün başlatmış olduğu “Toprağın Sultanları” projesi kapsamında Gündoğmuşlu Kadın Çiftçiler tarihi ve kültürel yerleri ziyaret etmek üzere Antalya’ ya gittiler. Ev işleri, eş ve annelik görevleri ile birlikte büyük bir özveri ile tarımsal üretimin her aşamasında aktif rol alan kadınların bir süreliğine bulunduğu ortamdan uzaklaşarak yaptıkları ziyaretin ilk durağı Antalya İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Özen oldu. Gündoğmuşlu Kadın Üreticiler böyle bir projenin uygulanmış olmasından duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Toprağın Sultanları Tarımsal Üretimde yaşadıkları sorunları İl Müdürü Mustafa Özen’e iletti. Üreticilere ellerinden gelen desteği vereceğini ifade eden Özen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kadın Üreticilere Gündoğmuş Tarım İlçe Müdürü Kerem Palancı ile teknik personel de eşlik etti.
Kadın üreticiler Antalya’nın gözde ziyaret yeri olan Tünektepe Teleferik tesisini ziyaret etti. Daha sonra yat gezisi yapan kadın çiftçiler EXPO 2016’yı da ziyaret etti. Aksu’da akşam yemeği yedikten sonra evlerine geri döndüler.
Toprağın Sultanları Projenin uygulanmasında desteklerini esirgemeyen İl Müdürü Mustafa Özen ile Alanya Ziraat Odası Başkanı Turgut Musluoğlu’na teşekkürlerini iletti.