DEVA'da sürpriz isimler

DEVA'da sürpriz isimler Ali Babacan'ın kurduğu DEVA Partisi'nin Gündoğmuş İlçe Başkanlığı için hareket başladı

DEVA’da sürpriz isimler

Ali Babacan’ın kurduğu DEVA Partisi’nin Gündoğmuş İlçe Başkanlığı için hareket başladı. İYİ Parti’den istifa eden İbrahim Yüksel’in partinin kurucu ilçe başkanı olacağı ve ilçe başkanı olarak ise Gündoğmuş Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Özeren’in ağabeyi Abdullah Özeren’in talip oldu iddia edildi. 

Gündoğmuş’ta DEVA Partisi hareketliliği

Ali Babacan’ın kurduğu DEVA Partisi’nin Gündoğmuş İlçe Başkanlığı için hareket başladı.

Eski başbakanlardan Ahmet Davutoğlu ve eski bakanlardan Ali Babacan'ın parti kurmalarından sonra Türkiye genelinde örgütlenme ve teşkilatlanma çerçevesinde Gündoğmuş’ta da siyasi hareketlilik başladı.

Gündoğmuş’ta uzun yıllar ANAP ilçe başkanlığı görevini yaparken daha sonra Doğruyol Partisi ile ANAP'ın Demokrat Parti çatısı altında birleşmesinden sonra ilçe başkanlığını DP’de devam ettiren İbrahim Yüksel, DP’den istifa edip İYİ Parti’ye katılmıştı.

Yüksel’e Babacan’ın kurduğu DEVA Partisi’nin Antalya İl Teşkilatı’ndan Gündoğmuş ilçe başkanlığı için teklif edildiği öğrenildi. Yüksel’in İYİ Parti'den istifa ederek Gündoğmuş'ta DEVA Partisi ilçe başkanlığını kuracağı konuşuluyor.

Yüksel’in partinin kurucu ilçe başkanı olacağı ve yerini ilk kongrede seçilecek yeni başkana bırakacağı ifade ediliyor. İlçe Başkanı olarak ise Gündoğmuş Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Özeren’in ağabeyi Abdullah Özeren’in talip olduğu ve il teşkilatının Özeren’in ilçe başkanlığına sıcak baktığı gelen bilgiler arasında. – Mesut Uygur

RA-2

İbrahim Yüksel

RA-3

Abdullah Özeren



office 2016 lisans satın al