Gürses'ten öğrencilere özel destek

Gürses'ten öğrencilere özel destek Gündoğmuş İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Gürses, Antalya'da başarı elde eden Şehit Orman Mühendisi Abdullah Aydın Yatılı Bölge Ortaokulu halk oyunları ekibini ziyaret etti ve öğrencilere hediyeler verdi.

Gürses’ten öğrencilere özel destek


Gündoğmuş İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Gürses, Antalya'da başarı elde eden Şehit Orman Mühendisi Abdullah Aydın Yatılı Bölge Ortaokulu halk oyunları ekibini ziyaret etti ve öğrencilere hediyeler verdi.

Gündoğmuş İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Gürses, geçtiğimiz haftalarda Antalya'da düzenlenen bir etkinlikte birincilik elde ederek ilçemize büyük sevinç yaşatan Şehit Orman Mühendisi Abdullah Aydın Yatılı Bölge Ortaokulu’nun halk oyunları ekibini ve öğretmenlerini ziyaret etti. Okulun Antalya'da elde ettiği şampiyonlukla gururlanan Gürses, öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

EĞİTİME DESTEKLERİ SÜRECEK

Ziyaret sırasında Gürses, birincilik ödülüne layık görülen ekibe ve 21 öğrenciye hediyeler takdim etti. Öğrencilere olan desteğini bir kez daha gösteren Gürses, eğitimin önemine vurgu yaparak her zaman öğrencilerin yanında olacağını belirtti. Ayrıca, Gürses'in daha önce de eğitime katkı sağlamak adına Granada Belek Resort' ta konaklama sponsorluğu yaptığı biliniyor. Başkan Adayı Gürses, eğitimde her zaman öğrencilerin yanında olacaklarının sözünü vererek, her istek ve sorunlarında kulak vereceklerini ve destek için her ne gerekiyorsa mücadele edeceklerini vurguladı. – Özlem Kaygusuz

Gürses’ten öğrencilere özel destek